jennifer garner
Divertisment

Jennifer Garner. Getty Images

Jennifer Garner, spectaculoasă într-o rochie verde, în seara de Crăciun. Fosta soție a lui Ben Affleck arată perfect la aproape 50 de

Jennifer Garner a arătat superb la concertul de Crăciun de la Casa Albă care a fost difuzat pe 21 decembrie. Actrița, care a fost gazda evenimentului, a atras toate privirile, întrucâ a ales să poarte o rochie verde spectaculoasă. 

Fosta soţie a lui Ben Affleck a profitat de momentul magic de Crăciun, asta după ce în ultima săptămâna a fost afectată de declarațiile făcute de fostul soț. Actrița a postat o fotografie pe contul său de Instagram purtând o rochie verde Oscar de La Renta, pe care a accesorizat-o cu pantofi cu tocuri încrustate cu diamante și o curea elegantă. 

Citește și: Jennifer Garner trăiește o poveste de dragoste în secret. Actrița s-a întors la un fost iubit acum câteva luni

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

”Ce onoare am avut! Am savurat clipele de sărbătoare de la cei mai apreciaţi artişti, iar diseară vom înţelege cu adevărat spiritul de sărbătoare, vă promit!”, a scris Jennifer Garner la descrierea fotografiei postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jennifer Garner și-a refăcut viața cu John Miller 

Relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez ține prima pagină a ziarelor mondene din toată lumea de câteva luni bune, însă fosta soție a actorului de 49 de ani, Jennifer Garner, și-a refăcut viața cu afacerist. În urmă cu ceva timp, actrița a fost surprinsă în timp ce se plimba pe străzile din Manhattan cu John Miller. Imaginile vin la o lună de când cei doi au fost văzuți împreună în New York.

Citește și: Actorul cu care Jennifer Garner a fost căsătorită înainte de Ben Affleck. În ce relații sunt astăzi, la 17 ani de la divorț

În 2018, Jennifer Garner a început o relație cu John Miller. Ambii veneau după divorțuri dureroase și se ocupau mai mult de creșterea copiilor lor, lucruri pe care le-au avut în comun încă din prima clipă. Relația lor s-a clădit frumos, în mare parte în intimitate, fără a da explicații presei legat de cuplul lor.

Jennifer Garner și John Miller
Jennifer Garner și John Miller/ Profimedia

Garner și Miller au fost văzuți împreună și luna trecută, în New York. Cei doi ar avea, însă, o relație care datează din 2018. Garner a fost căsătorită cu Ben Affleck până în noiembrie 2018 și au trei copii împreună: Violet, 15 ani, Seraphina, 12 ani și Samuel, 9 ani. Miller a fost, de asemenea, căsătorit cu violonista Caroline Campbell. Ei au divorțat în 2014 și au împreună doi copii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri