jennifer garner
Divertisment

Jennifer Garner preferă să ducă o viață discretă/ Foto: Profimedia

Jennifer Garner trăiește o poveste de dragoste în secret. Actrița s-a întors la un fost iubit acum câteva luni

Relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez ține prima pagină a ziarelor mondene din toată lumea de câteva luni bune, însă iată că și fosta soție a actorului de 49 de ani, Jennifer Garner, pare că s-a întors la o fostă iubire. Totul, însă, în cel mai mare secret.

În timp ce J.Lo și Ben își trăiesc iubirea în fața tuturor, Jennifer Garner preferă discreția. Presa americană relatează că aceasta s-a împăcat cu omul de afaceri John Miller, cu care a mai avut o relație de doi ani.

Citește și: Ce spun apropiații despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Jennifer Garner se declară fericită pentru fostul soț

În 2018, Jennifer Garner a început o relație cu John Miller. Ambii veneau după divorțuri dureroase și se ocupau mai mult de creșterea copiilor lor, lucruri pe care le-au avut în comun încă din prima clipă. Relația lor s-a clădit frumos, în mare parte în intimitate, fără a da explicații presei legat de cuplul lor.

Jennifer Garner s-a întors la un fost iubit

Jennifer Garner și John Miller

Citește și: Jennifer Garner, despre relația dintre Ben Affleck și Jlo. Actriţa are o singură dorință în ceea ce privește noua idilă a fostului soţ

Jen chiar credea că a întâlnit partenerul perfect, cel alături de care să formeze o familie adevărată, dar nu se grăbea să se mărite din nou. Sursele din apropierea cuplului spuneau că John este cel dornic să-i pună verigheta pe deget, dar în august 2020, cei doi au decis să se despartă în termeni amicali.

Iată că din luna mai a acestui an, Jen și John și-au mai dat o șansă departe de ochii curioșilor, iar zilele acestea, fotoreporterii au reușit să-i surprindă împreună în câteva imagini, în Manhattan, relaxați și simțindu-se în largul lor unul în prezența celuilalt.

Citește și: Ben Affleck face noi declaratii emotionante despre Jennifer Garner: “Sunt norocos ca ea e mama copiilor mei”

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri