jennifer garnet
Divertisment

sursă foto: Profimedia

Jennifer Garner, despre relația dintre Ben Affleck și Jlo. Actriţa are o singură dorință în ceea ce privește noua idilă a fostului soţ

Pe fondul desfășurării relației dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez, fosta soție a actorului, Jennifer Garner, are o singură dorință: ca acesta -și pună copiii pe primul loc.

Dorința actriței, în vârstă de 49 de ani, vine la scurt timp după ce lucrurile dintre Jlo și Affleck au devenit mai mult decât serioase, cei doi făcându-și planuri de viitor împreună.

Jenifer Garner și Ben Affleck (48 de ani) au fost căsătoriți timp de 13 ani, mariaj din care au rezultat trei copii, Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) și Samuel (9 ani). În ciuda divorțului, ambii actori au dovedit sunt părinți responsabili, implicându-se activ în creșterea copiilor, fiind de multe ori văzuți împreună la activitățile ce i-au vizat pe aceștia.

Jennifer Garner şi Ben Affleck

Citeşte şi: Gata cu semnele de întrebare! Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși îmbrățișați și drăgăstoși pe stradă

Cu toate acestea, o sursă a declarat pentru E! News Jennifer își dorește ca Affleck -și pună copii mai presus de orice, lucru ce ar putea indica reluare relației cu Lopez l-ar fi putut distra pe actor de la responsabilitățile de părinte.

"Jen nu vrea să se implice. A trecut complet peste relația cu el. Ea continuă să se concentreze asupra copiilor ei și aceasta este prioritatea ei. Speră și pentru Ben sunt prioritatea lui atunci când îi are alături. Ceea ce face el în restul timpului nu este problema ei. Ea a făcut tot ce a putut pentru a încuraja relații excelente între Ben și copiii. Dar nu se va implica în ceea ce privește persoanele cu care se întâlnește sau cu viața sa privată. "

Affleck, care anterior a avut o relație cu Ana de Armas, colega sa din Deep Water, la începutul acestui an, a fost văzut pentru prima oară împreună cu fosta sa logodnică, Jennifer Lopez, la casa ei din Los Angeles. Împăcarea dintre cei doi a înnebunit internetul, deoarece logodna lor din 2004 a făcut senzație în tabloide la acea vreme. De atunci, cei doi au fost văzuți în vacanță la sky în Montana și au avut numeroase întâlniri la reședințele lor din Miami și Los Angeles.

jennifer lopez si ben affleck

Citeşte şi: Cum arată locuința în care Jennifer Lopez și Ben Affleck petrec momentele romantice. Este evaluată la 17 milioane de dolari

Ba mai mult, lucrurile sunt atât de serioase cu Affleck, încât vedeta din " Hustlers" a decis se mute din casa din Miami, unde a locuit împreună cu fostul ei logodnic Alex Rodriguez, pentru o viață pe coasta de vest, alături de Ben.

„Este entuziasmată de un început nou și de continuarea relației cu Ben. Vor fi în curând acasă în L.A." a dezvăluit o sursă pentru E! News.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri