jennifer-lopez-ben-affleck (2)
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck au jucat împreună în filmul Gigli / Foto: Profimedia

Gata cu semnele de întrebare! Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși îmbrățișați și drăgăstoși pe stradă

Mulți i-au suspectat că relația lor reluată după 17 ani nu ar fi una reală, dar Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt gata să demonstreze contrariul. Zilele trecute, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în timp ce mergeau spre un restaurant pentru a lua cina, iar imaginile nu lasă loc de îndoieli.

În luna aprilie, J.Lo devenea din nou o femeie singură, după despărțirea de Alex Rodriguez, cel cu care s-a iubit patru ani. La scurt timp, diva a reluat legătura cu Ben Affleck, fostul ei logodnic de la începutul anilor 2000. Au urmat escapade în Montana, Miami și acum în Los Angeles, unde J.Lo și Ben au fost surprinși ca în vremurile bune, drăgăstoși și îmbrățișați.

J.Lo și Ben Affleck nu s-au mai ferit de ochii curioșilor

jennifer lopez si ben affleck

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck plănuiesc deja un viitor împreună. Ce a declarat o sursă apropiată artistei

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Lucurile par că evoluează între cele două vedete, dacă ne luăm după cele mai recente poze făcute de fotoreporteri în timpul unei ieșiri pe înserat, la un restaurant de top din Los Angeles. Îmbrăcați casul-șic, Jennifer și Ben nu și-au luat mâinile unul de pe celălalt și nu s-au mai ferit de ochii curioși ai celor din jur. "Au fost foarte afectuoși", a transmis un martor pentru cei de la Page Six.

jennifer lopez si ben affleck

După nenumărate vizite între Miami și Los Angeles, cei doi actori întrevăd deja un viitor împreună, declară o sursă apropiată actriței. "Se țineau de mână, se îmbrățișau, se sărutau. Nu încercau să ascundă faptul că erau împreună", a declarat o sursă pentru People.

Jennifer lopez si ben affleck

Citește și: Vechea magie nu a dispărut! Jennifer Lopez e încântată de cum merg lucrurile cu Ben Affleck

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri