Jennifer Garner și Violet Affleck
Divertisment

Jennifer Garner și fiica ei cea mare, Violet Affleck / Foto: Profimedia

Jennifer Garner și fiica ei de 18 ani, deja mai înaltă decât ea, într-o zi liberă. Naturale și simple, cele două par mai degrabă surori

Din mariajul de 13 ani al lui Jennifer Garner cu Ben Affleck au rezultat trei copii, Violet, Seraphina și Samuel. După divorț, copiii au rămas să locuiască alături de mama lor, însă și tatăl se ocupă îndeaproape de ei. Zilele trecute, Jennifer Garner a fost pozată de paparazzi pe străzile din Santa Monica alături de fiica ei cea mare, Violet.

Citește și: Jennifer Garner, tur de forță într-o singură zi: cinci ținute pline de stil, același zâmbet cuceritor și salutări pentru fani

Violet Affleck are 18 ani, este mai înaltă decât mama ei și îi seamănă leit. Discretă, liniștită și gingașă, tânăra este foarte atașată de cea care i-a dat viață. Cele două au fost pozate într-o zi obișnuită, în soarele din California, în timp ce mergeau să ia masa ca fetele. Îmbrăcate casual, în rochii midi, și încălțate cu pantofi sport, actrița de 52 de ani și fiica ei au părut mai degrabă două surori. 

Jennifer Garner și Violet Affleck
Jennifer Garner și fiica ei cea mare, Violet Affleck / Foto: Profimedia

Fotoreporterii le-au pozat zâmbitoare, ținându-se de mână când au traversat strada, nederanjate de faptul că erau urmărite cu camerele foto. Violet se pregătește să meargă la facultate, așa că Jennifer vrea să petreacă cât mai mult timp alături de ea până "își ia zborul".

Recent, la înmormântarea tatălui lui Garner, Seraphina, copilul mijlociu al lui Jennifer cu Ben Affleck, și-a asumat o nouă identitate și s-a prezentat cu un alt nume, Fin.

Citește și: Jennifer Garner, despre renumele de „fata cuminte și drăguță” a Hollywoodului: “Pot fi și taciturnă”

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri