EXCLUSIVE: Jennifer Lawrence and Cooke Maroney are Spotted on a Stroll in New York City.
Divertisment

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney. Profimedia

Jennifer Lawrence, dezvăluiri despre nunta sa: „A fost îngrozitor să fiu mireasă”. De ce anterior i-a cerut lui De Niro să plece acasă

Jennifer Lawrence a dezvăluit că ziua nunții ei a fost „atât de stresantă”, iar înainte, la repetițiile pentru cel mai important eveniment din viața sa, i-a cerut lui Robert De Niro să plece acasă.

Actrița din „No Hard Feelings” s-a căsătorit cu Cooke Maroney în octombrie 2019 și a recunoscut că și-a petrecut prea mult timp îngrijorându-se cu privire la confortul oaspeților săi și întrebându-se mereu dacă aceștia se relaxează, dacă se distrează.

Ea a declarat pentru E! News că a fost „îngrozitor” să fie mireasă: „Este atât de stresant. Nu te distrezi. Te întrebi doar dacă lumea se simte bine. Nu voi uita niciodată. Eram atât de stresată că invitaților le e frig și toți prietenii mei mințeau, evident, spunându-mi că nimănui nu i-e rece, totul e bine, totul este în regulă. Pe de altă parte, mama venea și-mi zicea: 'Îngheți acolo, bunica ta aproape că a murit'”.

Mai mult, din cauza grijilor în exces, actrița în vârstă de 33 de ani i-a ordonat bunului ei prieten și colaborator, Robert De Niro, cu care a lucrat la Silver Linings Playbook, Joy și American Hustle, să „plece acasă” în timpul unei cine organizate pentru repetiția de dinainte de nuntă, convinsă fiind că acesta nu-și dorea să fie acolo și recunoscând că s-a simțit uşurată când Bob a plecat.

„M-am uitat și l-am văzut pe Bob, care nu cunoaștea pe nimeni și care se plimba pe acolo, și imediat m-am gândit: 'Nu, nu vrea să facă asta. Nu vreau ca el să fie aici'. Așa că m-am apropiat de el și i-am șoptit: 'Du-te acasă'. A fost drăguț, îi plăcea să vorbească cu părinții mei, era atât de politicos, dar eu am insistat: 'Mergi acasă '. După ce a plecat, m-am simțit mai bine”.

Jennifer Lawrence, dezvăluiri despre cel mai dificil moment din viața ei: „Am crezut că o să mor!”

Lawrence și Maroney au organizat nunta la conacul Belcourt of Newport din Rhode Island, în octombrie 2019. Au găzduit 150 de invitați, inclusiv pe Adele, Amy Schumer, Cameron Diaz, Benji și Joel Madden, Nicole Richie și Kris Jenner, iar petrecerea a ținut până la ora 5:30 dimineața.

EXCLUSIVE: Jennifer Lawrence & Cooke Maroney Wedding at Belcourt Mansion in Newport, Rhode Island.
Nunta lui Jennifer Lawrence. Profimedia

Luna de miere și-au petrecut-o în complexul exclusivist Nihi Sumba, pe o insulă îndepărtată din Indonezia.

Jennifer și soțul ei au un băiat de doi ani, Cy.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri