'Red Sparrow' European Premiere - Red Carpet Arrivals
Divertisment

Jennifer Lawrence isi vinde locuinta din New York. Cum arata penthouse-ul in valoare de 15 milioane de dolari

Jennifer Lawrence este gata sa renunte la fabulosul sau penthouse din New York. Decizia actritei vine la scurt timp dupa casatoria cu dealerul de arta Cooke Maroney.

Vedeta a achizitionat proprietatea pentru 15,6 milioane de dolari in 2016, conform New York Post. Jennifer a locuit in ultimii ani in apartamentul de 4.073 de metri patrati.

Imobilul are trei dormitoare, 4-5 bai si poate fi cumparat cu 14,25 milioane de dolari. Suma este mai mica decat pretul cerut in iulie, cand a fost listat pentru prima data pe piata, dar se pare ca Lawrence nu este interesata de profit.

Intrarea in penthouse se face prin intermediul unui lift, care este accesat cu cheie. Acesta se deschide intr-un hol cu podele de lemn de nuc si tavan inalt de 12 metri. Usile transparente, din sticla cu detalii din fier forjat conduc spre living, unde se afla un semineu si un spatiu de luat masa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bucataria este prevazuta cu dulapuri albe, iar blaturile sunt realizate din marmura Carrera. Camera principala are acces direct la uriasa terasa, iar baia mare este dotata cu o cada, dus cu geam si televizor. Locuinta are si un dressing imens.

Daca ti-a placut acest articol, te invitam sa urmaresti Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri