Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck / Getty Images

Jennifer Lopez, adevărul despre căsătoria în secret din Vegas: ”Pur și simplu a luat acea presiune de pe umerii noștri!”

Jennifer Lopez a vorbit în repetate rânduri despre cât de fericită și împlinită este acum, după ce s-a căsătorit cu Ben Affleck, iar de curând, aceasta a dezvăluit care dintre ei a avut ideea de a-și uni destinele în secret, în Las Vegas.

Celebra actriță, care se află în turneu de promovare a celui mai nou film în care joacă - Shotgun Wedding, a recunoscut că organizarea unei nunți poate să fie foarte stresantă.

Citește și: Lui Jennifer Lopez îi priește viața de femeie căsătorită. E tot mai îndrăgostită de Ben Affleck: "E de vis, e un drăguț”

Astfel, în cadrul unui interviu, ea a mărturisit că a fost rezervată în ceea ce privește organizarea unei nunți mari, însă Ben Affleck, în vârstă de 50 de ani, a venit cu ideea de a organiza o ceremonie mică în Las Vegas.

”Când există atâtea așteptări mari, cu siguranță nu le poți controla. Din acest motiv eu și Ben am ales să ne căsătorit în Vegas”, a spus ea, potrivit Daily Mail.

”A fost ideea lui și a fost genial. Pur și simplu a luat acea presiune de pe umerii noștri, aceea de a organiza

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat în 2021, după aproape 20 de ani de când și-au anulat logodna. În iulie anul trecut, însă, ei au surprins pe toată lumea căsătorindu-se în secret, în Las Vegas.

Citește și: Jennifer Lopez, mărturisiri emoționante la șase luni de când s-a căsătorit cu Ben Affleck: ”Visele noastre au devenit realitate!”

Ulterior, însă, aceștia au plecat într-o vacanță în Paris, iar apoi au organizat o nuntă grandioasă în Georgia, acolo unde au fost prezenți prieteni și rude, dar și copiii lor din căsniciile anterioare.

Jennifer Lopez, despre momentul în care s-a îndrăgostit de Ben Affleck

În timpul unui interviu realizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de la albumul ei de referință, „This Is Me”, JLo a fost sinceră și a vorbit despre relația sa cu actorul Ben Affleck, în vârstă de 50 de ani. Vedeta a vorbit despre „sufletul ei pereche” și despre cum a decurs reaprinderea iubirii lor, la 18 ani de la despărțirea dureroasă. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format pentru prima dată un cuplu la începutul anilor 2000, timp în care s-au logodit, iar în anul 2003 au anunțat că și-au anulat nunta, motivul fiind atenția excesivă a presei. Cuplul cunoscut ca „Bennifer” și-a reluat povestea de iubire anul trecut și s-au căsătorit în august 2022. Jennifer a povestit că cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în timp ce filmau pentru comedia romantică „Gigli”, din 2001. Actrița a mărturisit că nu a fost o dragoste la prima vedere, ci o apropiere treptată care s-a dezvoltat în timp. Mai mult, temelia relației lor s-a format în 2002, atunci când au filmat pentru „Jersey Girl”. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck, fotografiați în Milano

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă spectaculoasă. S-au căsătorit și în fața celor dragi. Primele imagini cu JLo în rochia de mireasă

„Pe măsură ce am lucrat împreună, am devenit atât de buni prieteni, încât ne-am dat seama că suntem nebuni unul după celălalt. M-am trezit că mă gândeam la el după ce am terminat de filmat. Am știut atunci că el este persoana cu care vreau să fiu. Asta s-a întâmplat pe o perioadă de câteva luni. Nu a fost un lucru instantaneu pentru că nu aveam voie să facem asta. Apropierea a crescut în timp”, a povestit Jennifer Lopez. 

Cu toate acestea, actrița a continuat să dea vina pe atenția presei pentru despărțirea lor, spunând că nevoia oamenilor de a-i urmări „i-a distrus” pe plan personal, în timp ce le-a alimentat viața profesională. 

„A fost un lucru nou și ne-a distrus. O parte din ceea ce ne-a distrus a fost energia exterioară care venea spre noi. Ne-am iubit și a fost greu. S-a simțit uneori nedrept. Despărțirea de atunci ne-a motivat pe amândoi să devenim mai buni și să facem lucrurile pe care am ajuns să le facem. Fiecare a evoluat, dar nu împreună. A trebuit să o facem separat.”, a adăugat vedeta. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri