Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck / Getty Images

Jennifer Lopez, mărturisiri emoționante la șase luni de când s-a căsătorit cu Ben Affleck: ”Visele noastre au devenit realitate!”

Jennifer Lopez a dezvăluit că anul 2022 a fost cel mai bun an al ei, după cel în care a devenit mamă și, în plus, a rupt tăcerea despre schimbările prin care a trecut în ultima perioadă.

Invitată în cadrul emisiunii Today Monday, actrița a vorbit despre schimbările din viața ei din ultimul an, de când s-a căsătorit cu Ben Affleck.

Citește și: Jennifer Lopez, ținută inedită de sărbători. Actrița arată ca o puștoaică la vârsta de 53 de ani

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

”Ne-am mutat împreună, alături de copiii noștri. A fost o tranziție emoțională. Însă, în acelșai timp, toate visele noastre au devenit realitate, pur și simplu a fost un an fenomenal”, a mărturisit actrița, potrivit jurnaliștilor de la People.

”Cel mai bun an, cred, de când au venit pe lume copiii”, a mai spus actrița care s-a logodit cu Ben Affleck în aprilie 2022, iar în trei luni mai târziu, aceștia s-au căsătorit în secret, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Las Vegas.

Citește și: Jennifer Lopez, machiaj complet în fața camerei. Ce produse folosește și ce trucuri "a furat" de la femeile din familia ei

Lopez este mama a doi copii, gemenii Max și Emme, în timp ce Affleck are trei copii din căsnicia cu Jennifer Garner, Violet Anne, 17 ani, Seraphina Rose, 13 ani și Samuel, de zece ani.

Jennifer Lopez, despre momentul în care s-a îndrăgostit de Ben Affleck

În timpul unui interviu realizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de la albumul ei de referință, „This Is Me”, JLo a fost sinceră și a vorbit despre relația sa cu actorul Ben Affleck, în vârstă de 50 de ani. Vedeta a vorbit despre „sufletul ei pereche” și despre cum a decurs reaprinderea iubirii lor, la 18 ani de la despărțirea dureroasă. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format pentru prima dată un cuplu la începutul anilor 2000, timp în care s-au logodit, iar în anul 2003 au anunțat că și-au anulat nunta, motivul fiind atenția excesivă a presei. Cuplul cunoscut ca „Bennifer” și-a reluat povestea de iubire anul trecut și s-au căsătorit în august 2022. Jennifer a povestit că cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în timp ce filmau pentru comedia romantică „Gigli”, din 2001. Actrița a mărturisit că nu a fost o dragoste la prima vedere, ci o apropiere treptată care s-a dezvoltat în timp. Mai mult, temelia relației lor s-a format în 2002, atunci când au filmat pentru „Jersey Girl”. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck, fotografiați în Milano

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă spectaculoasă. S-au căsătorit și în fața celor dragi. Primele imagini cu JLo în rochia de mireasă

„Pe măsură ce am lucrat împreună, am devenit atât de buni prieteni, încât ne-am dat seama că suntem nebuni unul după celălalt. M-am trezit că mă gândeam la el după ce am terminat de filmat. Am știut atunci că el este persoana cu care vreau să fiu. Asta s-a întâmplat pe o perioadă de câteva luni. Nu a fost un lucru instantaneu pentru că nu aveam voie să facem asta. Apropierea a crescut în timp”, a povestit Jennifer Lopez. 

Cu toate acestea, actrița a continuat să dea vina pe atenția presei pentru despărțirea lor, spunând că nevoia oamenilor de a-i urmări „i-a distrus” pe plan personal, în timp ce le-a alimentat viața profesională. 

„A fost un lucru nou și ne-a distrus. O parte din ceea ce ne-a distrus a fost energia exterioară care venea spre noi. Ne-am iubit și a fost greu. S-a simțit uneori nedrept. Despărțirea de atunci ne-a motivat pe amândoi să devenim mai buni și să facem lucrurile pe care am ajuns să le facem. Fiecare a evoluat, dar nu împreună. A trebuit să o facem separat.”, a adăugat vedeta. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri