Jennifer Lopez's MTV VMA's Vanguard Award Celebration At Beauty & Essex In NY
Divertisment

Photo by Andrew Toth/Getty Images

Jennifer Lopez, apariție senzuală la brațul iubitului ei. Imaginile inedite au făcut senzație pe internet

Jennifer Lopez este posesoarea unui trup perfect și nu ratează nicio ocazie să și-l etaleze. De curând, însă, actrița a atras toate privirile la brațul iubitului ei, Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au făcut furori pe Instagram cu fotografiile de la Halloween, când s-au costumat în staruri ale muzicii din anii 1980, și anume Madonna și Bruce Springsteen, iar acum au surprins din nou privirile fanilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Jennifer Lopez, apariție perfectă pe străzile din Los Angeles. Cum arată ținuta cu care a atras toate privirile

Mai exact, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au ieșit la o cină romantică în Beverly Hills, iar actrița a impresionat printr-o ținută simplă, dar de efect.

Îmbrăcată într-o rochie simplă, albă, pe care a accesorizat-o cu o curea în talie, Jennifer Lopez a atras toate privirile. În plus, nimeni n-a putut să nu observe pantofii cu toc înalt pe care îi purta.

Citește și: Jennifer Lopez, imaginea perfecțiunii în costum de baie la 51 de ani. Cât de bine arată diva latino

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au cumpărat o proprietate de 40 de milioane de dolari

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez şi logodnicul ei, Alex Rodriguez, fost jucător de baseball, au cumpărat, în luna august a acestui an, o proprietate pe Star Island din Miami, pentru care au plătit 40 de milioane de dolari.

Construită în 2003 şi vândută ultima dată în 2011 pentru 25 de milioane de dolari, proprietatea de 4.500 de metri pătraţi cuprinde o vilă în stil spaniol şi case pentru oaspeţi, piscină şi centru spa.

VEZI SI: Cum arată la 53 de ani rapperul Vanilla Ice, după dependența de droguri, o încercare de sinucidere și nenumărate arestări

Credit foto: Profimedia Images, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri