jlo1
Divertisment

Jennifer Lopez. Profimedia

Jennifer Lopez când nu vrea să fie fotografiată de paparazzi. Artista, în colanți, nemachiată și cu gluga trasă pe cap

De obicei este încântată de atenția care i se acordă și de blițurile aparatelor de fotografiat, dar nu și de data aceasta. Jennifer Lopez, o împătimită a fitnessului, a fost surprinsă de paparazzi la ieșirea de la sala de antrenamente, unde a făcut tot posibilul să-și ascundă chipul. 

Într-o ținută sport, cu hanorac decupat care i-a scos în evidență abdomenul, asortat cu o pereche de colanți negri, adidași albi și ochelari de soare, JLo a evitat să-și arate fața nemachiată, trăgându-și gluga bluzei pe cap.

Cântăreața și actrița americană a fost fotografiată de paparazi la ieșirea de la un centru de fitness din Studio City, California.

Artista în vârstă de 54 de ani postează mai mereu pe rețelele sociale poze și clipuri în care arată perfect și susține de fiecare dată că nu recurge la filtre sau la editări în Photoshop.

De-a lungul vremii, Lopez a dezvăluit câteva dintre trucurile la care apelează pentru a arăta impecabil. Unul dintre ele este sportul. Se trezește la 5 dimineața pentru antrenamente de fitness ori pentru cele de la sala de dans.

Actrița din „Shotgun Wedding” a dezvăluit exercițiile fizice o ajută nu doar să se mențină în formă, ci și să se simtă bine din punct de vedere psihic.

„Nu este un secret faptul că sportul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea”, a explicat soția lui Affleck într-un interviu pentru UsWeekly.

„Cred că există o legătură între exercițiile fizice și sănătatea mentală”, a adăugat ea. „Nu îmi este frică să mă provoc, așa că sunt deschisă să-mi depășesc mereu limitele”, a mai spus Lopez, care este mama a doi copii.

Etichete: jennifer lopez

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri