jennifer lopez
Divertisment

Jennifer Lopez / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, trup de zeiță la 54 de ani. Artista a făcut furori într-o rochie extrem de mulată

Jennifer Lopez a bifat încă o apariție plină de senzualitate, după ce a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini în care și-a etalat silueta de invidiat. 

Artista se mândrește cu un corp de zeiță la 54 de ani și nu ratează nicio ocazie pentru a-și expune formele. Recent, soția actorului Ben Affleck s-a afișat pe rețelele de socializare într-o rochie cremă, lungă, extrem de mulată, care i-a scos în evidență trupul lucrat intens la sala de fitness. Postarea actriței a strâns peste 787 de mii de aprecieri în doar 24 de ore de la publicare. 

Citește și: Viciul de care Ben Affleck și Jennifer Lopez nu pot scăpa. Cuplul celebru de la Hollywood, surprins pentru a patra oară la fast-food

Întreaga ținută a fost completată de o pereche de pantofi cu toc transparenți și de câteva accesorii simple, Jennifer optând pentru o pereche de cercei finuți și câteva inele. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Este clar că secretul lui Jennifer Lopez pentru silueta de invidiat stă în numărul de antrenamente la sala de fitness, însă actrița nu se bazează doar pe acest lucru. Ea a declarat în nenumărate rânduri că are un stil de viață sănătos și că somnul pentru ea este foarte important. 

Actrița din „Shotgun Wedding” a dezvăluit că se trezește în fiecare zi înainte de 5:00 dimineața pentru a face sport, căci o ajută nu doar să se mențină în formă, ci și să se simtă bine din punct de vedere psihic.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuție aprinsă în mașină. Actrița este vizibil deranjată de atitudinea soțului ei

„Nu este un secret faptul că sportul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea”, a explicat soția lui Affleck într-un interviu pentru UsWeekly. „Cred că există o legătură între exercițiile fizice și sănătatea mentală. Când găsești un echilibru între determinare și concentrare, atunci cu siguranță ajungi să fii cea mai bună versiune a ta”, a mai adăugat ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?