Los Angeles Premiere Of Netflix's 'The Mother'
Divertisment

Jennifer Lopez. Profimedia

Jennifer Lopez, criticată după ce a făcut publică o poză cu Ben Affleck la bustul gol: „De ce ai posta așa ceva?”

Jennifer Lopez a fost criticată de fani după ce a făcut publică o fotografie cu Ben Affleck, în cadrul căreia acesta apare la bustul gol.

În vârstă de 53 de ani, Jennifer Lopez a marcat Ziua Tatălui printr-o postare dedicată partenerului ei, actorul Ben Affleck.

Citește și: Cum arată Jennifer Lopez fără pic de machiaj. Actrița în vârstă de 53 de ani a dezvăluit secretele din rutina sa

”Postare în semn de apreciere a tatălui”, a scris artista în dreptul fotografiei în care Ben Affleck apare la bustul gol, ea continuând: ”La mulți ani tăticilor minunați! Te iubim și te apreciem mai mult decât vei ști vreodată”.

Imaginea făcută publică de artistă nu a fost apreciată de fanii ei, mulți susținând că nu înțeleg de ce a ales să folosească acea fotografie, care ar fi fost mai potrivită pentru a marca Ziua Îndrăgostiților.

„Îmi lasă o stare neplăcută. Nu știu de ce, dar postarea asta e dubioasă”, a scris un fan.

Citește și: Jennifer Lopez, acoperită cu piese animal print de la gât până în vârful degetelor. New York i-a devenit podium de defilare

„De ce ai posta o poză în care soțul tău apare tocmai ieșit de la duș? Asta e aprecierea ta?”, „E Ziua Tatălui, nu Valentine's”, „De ce ai pune o poză cu soțul tău pe jumătate dezbrăcat de Ziua Tatălui?”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de interanuți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De cealaltă parte, au existat și fani care au sărit în apărarea ei: „Această secțiune de comentarii ar trebui să fie verificată. Cum puteți să criticați orice? Mă bucur pentru tine, J.Lo”, „Arată-le cum merg lucrurile, dragă. Ignoră oamenii care judecă totul!”.

Jennifer Lopez, mândră tare de Ben Affleck 

Jennifer Lopez a lăudat abilitățile parentale ale soțului ei, Ben Affleck, în timpul unei apariții, joi, la The View. JLo este absolut încântată de cum actorul din „Air” se poartă cu copiii și a dezvăluit că adesea îl privește cu „lacrimi în ochi” de emoție, subliniind că este un tată fantastic de la care inclusiv ea are atât de multe de învățat. Cei doi actori cresc împreună cinci copii.

Starul pop, în vârstă de 53 de ani, a declarat: „Este un tată uimitor. Am lacrimi în ochi. El este sincer cel mai bun tată pe care l-am văzut vreodată. Este atât de implicat încât uneori mă învață inclusiv pe mine atâtea despre cum să interacționez cu ei”.

Jennifer l-a descris pe Ben drept tipul de tată pe care l-ar vrea orice copil, unul „prezent, iubitor, căruia îi pasă”.

„Este atât de implicat, oricum e un tip strălucit, se pricepe la atâtea lucruri și poți să-ți dai seama numai din faptul că de când i s-au născut copiii, a citit fiecare carte, tot ce se putea învăța despre cum să-ți crești copiii, și este prezent mereu, ce poți cere mai mult, este un tată iubitor, căruia îi pasă, în fiecare zi, așa este el”.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri