Jennifer Lopez/ Profimedia
Frumusete

Jennifer Lopez/ Profimedia

Cum arată Jennifer Lopez fără pic de machiaj. Actrița în vârstă de 53 de ani a dezvăluit secretele din rutina sa

Jennifer Lopez continuă să uimească cu aspectul său tânăr și efervescent și la vârsta de 53 de ani. Actrița și cântăreața internațională lucrează din greu pentru a se menține în formă, iar acest lucru nu numai că se vede la silueta ei, ci și la tenul său, care este tot timpul luminos și hidratat. 

Recent, soția lui Ben Affleck a postat un videoclip pe contul său de Instagram în care s-a expus în fața fanilor complet nemachiată, arătându-le cum își pregătește tenul pentru un eveniment unde este nevoită să stea foarte multe ore în lumina reflectoarelor și în fața camerelor de fotografiat. De asemenea, JLo a dezvăluit care a fost rutina sa înainte de Met Gala, etalându-și tenul natural fără nicio jenă. 

Citește și: Jennifer Lopez, uimită de cum se descurcă Ben Affleck cu copiii: Este fantastic, cel mai bun tată, atât de implicat. Am lacrimi în ochi

Potrivit lui Jennifer Lopez, aceasta și-a pregătit tenul pentru cea mai așteptată seară din industria modei folosind produse de îngrijire a pielii create de propria sa companie de beauty. Ea a detaliat pas cu pas ce produse a folosit și cum le-a aplicat pentru a obține un efect de iluminare a tenului. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Îmbrăcată într-un top din mătase, cu părul prins și fața complet nemachiată, JLo a început rutina cu aplicarea unui ser hidratant, atât pe față, cât și pe cât, pentru „o strălucire intensă”. Pentru a se asigura că piele sa este protejată de razele UV, aceasta a folosit o cremă hidratantă cu SPF 30, dezvăluind că oamenii și-au format o părere greșită în ceea ce privește culoarea pielii sale.

Citește și: Jennifer Lopez, acoperită cu piese animal print de la gât până în vârful degetelor. New York i-a devenit podium de defilare

„Unii oameni cred că sunt bronzată pentru că stau prea mult la soare, dar adevărul este că nu petrec atât de mult timp la plajă. Folosesc autobronzant sau produse cremoase care mă ajută să dau o culoare tenului.”, a declarat Jennifer. 

După ce și-a hidratat complet tenul și a fost gata de plecare, makeup artistul ei, Ash K Holm, le-a explicat fanilor că machiajul pe care i l-a făcut lui JLo la Met Gala a fost unul menit să-i pună în evidență frumusețea naturală. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri