People's Choice Awards 2017 - Red Carpet
Divertisment

Photo by Christopher Polk/Getty Images

Jennifer Lopez, criticată dur de o prezentatoare TV după ce a pozat goală: ”Crează o imagine falsă în rândul fanilor!”

Jennifer Lopez a pozat nud la 51 de ani, iar imaginile inedite au făcut înconjurul lumii. În timp ce unele persoane au apreciat felul în care arată diva latino, Ulrika Jonsson, renumita prezentatoare TV, a lansat un atac dur la adresa acesteia.

Ultimate Big Brother - Final
BOREHAMWOOD, ENGLAND - SEPTEMBER 10: Ulrika Jonsson is evicted from the Big Brother house during the final of Ultimate Big Brother on September 10, 2010 in Borehamwood, England. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)

Ulrika Jonsson a acuzat-o pe Jennifer Lopez că setează ”așteptări nerealistice” în rândul femeilor. Ba mai mult, aceasta a mărturisit că și ea s-a simțit complexată atunci când a văzut imaginile cu Jennifer Lopez și cu Jennifer Aniston, ambele fiind recunoscute pentru siluetele tonifiate, pe care și le etalează frecvent pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Jennifer Lopez, în mijlocul unui scandal după reprezentația de la American Music Awards: ”Observă cineva că a copiat-o pe Beyonce?”

Astfel, prezentatoarea TV le-a acuzat pe cele două actrițe că setează standarde false în rândul femeilor care le urmăresc, acestea dorindu-și să se arăte la fel ca ele. Mai mult de atât, ea a adăugat că fiica ei, Bo, consideră social media toxică.

Jennifer Lopez a pozat nud pentru coperta single-ului „In The Morning”

Cântăreaţa americană Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, şi-a anunţă single-ul „In The Morning”, ce va fi lansat vineri, prin intermediul unei fotografii nud folosită pentru coperta single-ului, potrivit News.ro.

„Surpriză! Iată coperta oficială pentru «In The Morning». Single-ul va fi lansat vineri”, a scris ea pe contul de Instagram.

Cel mai recent single lansat de artistă este „Pa' Ti + Lonely”, colaborare cu Maluma apărută în luna septembrie.

Citește și: Jennifer Lopez, irezistibil de senzuală într-o cămașă. Cum arată artista la 51 de ani

Săptămâna trecută, Jennifer Lopez a primit Icon Award, la gala E! People's Choice Awards.

Lopez, care va putea fi vâzută în curând în „Shotgun Wedding” alături de Armie Hammer, a susţinut un discurs motivaţional: ”Anul acesta ne-a arătat ceea ce conta şi ce nu, iar în cazul meu a consolidat ceea ce conta cel mai mult: oamenii. Toţi. Împreună. Ajutându-ne, iubindu-ne, fiind buni unii cu alţii, şi importanţa acestei legături, atingerea umană. Am realizat că este lucrul pentru care lupt în tot ceea ce fac - să ajung la oameni. Cred că asta vrem toţi, acele experienţe împărtăşite pentru a şti că nu suntem singuri”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri