124539643_1244881532558222_9094722997460891723_n
Divertisment

Jennifer Lopez, irezistibil de senzuală într-o cămașă. Cum arată artista la 51 de ani

Jennifer Lopez, actrița și cântăreața pop în vârstă de 51 de ani, a publicat duminică seară, pe rețelele de socializare, două poze sexy, etalându-și fizicul de invidiat, prin care anunța lansarea noii sale colecții de încălțăminte în colaborare cu Designer Shoe Warehouse.


 
În prima poză, Jennifer Lopez apare purtând o cămașă sexy, fără pantaloni pentru a evidenția perechea de botine lucioase din piele, intitulate „Fiona” în valoare de 99,99 dolari.

Citește și: Jennifer Lopez, apariție senzuală la brațul iubitului ei. Imaginile inedite au făcut senzație pe internet

În cea de-a două poză, Jennifer Lopez apare sprijinită de o mașină luxoasă, iar în centrul atenției se află picioarele tonifiate ale vedetei și botinele maro, “Jordie” în valoare de 79,99 dolari.


 
Colecția de încălțăminte în colaborare cu DSW a fost lansată inițial pe 16 martie și conține 74 de modele, ale căror prețuri variază între 34.98 și 149.99 dolari. Despre această colecție de pantofi, Jennifer Lopez a afirmat că reprezintă toate laturile cariei sale ca artista pop, actrița și femeie fashionista, precum și cele trei orașe: New York, Los Angele și Miami care i-au conturat carieră de artistă.
 
Totodată, prin numărul mare de modele lansate în această colecție, Jennifer Lopez a vrut să încurajeze femeile să nu se teamă să experimenteze și să se redescopere pe ele însele : “Prin această colecție, sper că oamenii să-și găsească și să-și reprezinte multiplele lor laturi, în timp ce rămân fideli sinelui lor cel mai autentic. Noi fetele chiar putem face totul!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?