Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, în colanți albi, foarte mulați. Cum arată în realitate diva de 53 de ani, când e pozată de paparazzi

Deseori, Jennifer Lopez a fost catalogată drept una dintre cele mai sexy femei celebre. Diva de 53 de ani are o senzualitate aparte, pe care nu se teme să o afișeze indiferent că îmbracă un trening sau o rochie cu decolteu până la abdomen. Zilele trecute, a fost surprinsă de paparazzi în colanți mulați, pe plajă. 

Jennifer a fost protagonista unei reclame la băuturi dedicate sportivilor. Îmbrăcată în alb din cap până-n picioare, într-o pereche mulată de colanți și o jachetă scurtă, artista și-a pus în prim-plan formele celebre. Aceasta a fost dornică să fie pe platoul de filmare. Aranjată de o echipă de profesioniști, pentru a arăta perfect, aceasta a alergat, la apus, pe plaja din Malibu, chiar la limita dintre apa oceanului și nisip.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, în colanți pe plaja din Malibu, unde a filmat o reclamă. / Foto: Profimedia

Citește și: Pentru prima oară, Jennifer Lopez și-a prezentat unul dintre copii cu pronume de gen neutru. Emme are 14 ani

Fotoreporterii au fost și ei pe aproape și ne-o arată pe soția lui Ben Affleck fără filtre sau editări, din toate unghiurile. Aceasta se poate lăuda cu o siluetă de invidiat.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, în colanți pe plaja din Malibu, unde a filmat o reclamă. / Foto: Profimedia

Citește și: Jennifer Lopez, gafă de proporții la prezentarea de modă Dolce & Gabbana. Detaliul scăpat din vedere a fost taxat de fani imediat

Jennifer Lopez ține o poză cu ea și Ben Affleck la intrarea în casă

Tot zilele trecute, Jennifer a răspuns rubricii cu 73 de întrebări a celor de la Vogue. Aceasta a întâmpinat o mică echipă în casa sa din Los Angeles, unde, de la intrare, toți cei care trec pragul locuinței sale dau cu ochii de o poză cu ea și Ben Affleck, în timp ce se privesc cu dragoste. I-a invitat pe toți în bucătăria sa impresionantă, dar și pe terasa care dă spre o grădină perfect aranjată și în studioul ei de înregistrări.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

J.Lo a spus că are tot ce-și dorește, așa că de Crăciunul acesta nu vrea nimic material, referindu-se subtil la relația ei cu actorul care i-a devenit soț acum câteva luni. A vorbit despre rolurile care-i sunt dragi, despre filmele care crede că nu au fost apreciate îndeajuns, dar și despre cum este ca mamă, despre ritualul de dinainte de un show și despre ce ar face dacă nimeni nu ar recunoaște-o pe stradă.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri