Italy: 78th Venice International Film Festival - The Last Duel Red Carpet
Divertisment

Jennifer Lopez, iubita lui Ben Affleck, spectaculoasă înainte de un antrenament la sală: Vreau să fiu cea mai bună parteneră

Jennifer Lopez și-a făcut publice dorințele și intențiile pentru 2022. Artista își dorește să fie cea mai bună mamă pentru copiii ei, dar și cea mai bună parteneră pentru Ben Affleck.

Într-un nou video postat pe contul ei de Instagram, Lopez, în vârstă de 52 de ani, a vorbit despre ce își dorește cel mai mult în acest an și cum își propune să reușească. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum arată cu adevărat Jennifer Lopez! Diva de 52 de ani a renunțat la machiaj de sărbători

Îmbrăcată cu o bustieră gri, colanți negri și afișând un look natural, cântăreața și actrița americană și-a expus abdomenul și brațele super tonifiate, în timp ce stătea pe o canapea în casa ei din Los Angeles și se adresa celor 191 de milioane de urmăritori înaintea unui antrenament la sală:

 „Dragilor, cum vă simțiți? Plouă afară acum, iar asta m-a adus într-o ușoară stare de melancolie. Mă gândeam, înainte de a începe antrenamentul, la intențiile mele pentru anul acesta. Vreau să fiu cu adevărat conștientă de ceea ce îmi doresc să fie viața mea, știu că propriile gândurile îmi modelează viața, de aceea e important să le mențin cu adevărat pozitive, astfel încât să pot evolua și să fiu cea mai bună variantă a mea anul acesta, să fiu mai bine ca niciodată: mental, fizic, spiritual, emoțional. Să fiu cea mai bună mamă, cea mai bună parteneră, cea mai bună prietenă. Cea mai bună fiică, soră, șefă, persoană care pot fi.”

JLo și Ben Affleck au început să se întâlnească din nou în aprilie trecut, după despărțirea ei de fostul logodnic Alex Rodriguez, în vârstă de 46 de ani. Relația celor doi s-a reaprins după 17 ani. Jennifer și Ben au fost chiar și logodiți.

Ben Affleck, dezvăluiri despre împăcarea cu Jennifer Lopez: „E o poveste de iubire grozavă, sunt norocos că am primit a doua șansă!”

Anul trecut, Ben Affleck a vorbit despre relația pe care o are acum cu Jennifer Lopez și a dezvăluit că „reîntâlnirea cu aceasta este frumoasă”, potrivit Daily Mail.

„Viața mea de acum nu reflectă doar persoana care îmi doresc să fiu, ci persoana care simt cu adevărat că sunt. Nu sunt perfect, dar mă străduiesc să fiu cât mai bun. Îmi pasă, vreau să fiu onest, autentic și responsabil.”

Totodată, actorul a mărturisit că se simte norocos că a primit a doua șansă, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

„Sunt foarte norocos că am primit o a doua șansă în viață. Sunt recunoscător oamenilor care mi le-au acordat. Viața e dificilă, întotdeauna se întâmplă să greșim, dar sperăm să învățăm din acele erori. Am încercat cu tărie să câștig din aceste șanse. Poate că n-am reușit mereu, însă în cele mai multe cazuri m-au ajutat să mă schimb”, a mărturisit Ben.

Citește și: 

12 filme despre modă pe care trebuie să le vezi. De la „Funny Face”, la „Coco Before Chanel” și „House of Gucci”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri