Jennifer Lopez
Frumusete

Jennifer Lopez / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, machiaj complet în fața camerei. Ce produse folosește și ce trucuri "a furat" de la femeile din familia ei

Jennifer Lopez a dezvăluit secretele look-ului ei de tinerică. Deși are 53 de ani, mulți spun că tenul lui J.Lo arată ca la 30 de ani. Într-un material pentru Vogue, aceasta s-a demachiat în fața camerei și și-a aplicat produsele de skincare, mare parte din gama de beauty care-i poartă numele.

Diva a spus că nu folosește o mulțime de produse și că principalele secrete pentru a-și păstra chipul strălucitor și tânăr sunt curățarea tenului dimineața și seara, aplicarea cremelor cu SPF în fiecare zi și somnul.

Jennifer a dezvăluit și câteva dintre secretele pe care le-a "furat" de la femeile din familia sa, pe care le-a văzut cum se îngrijeau încă de când era foarte mică: uleiul de măsline pentru piele și maioneză pentru hidratarea părului sunt printre ele, deși spune că acest ultim ingredient nu și-a făcut loc în rutina ei.

Citește și: Jennifer Lopez, o nouă reacție după ce a fost acuzată că și-a injectat ”tone de botox”: ”Secretul meu de frumusețe e să fiu blândă!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deși este foarte ocupată, artista ține foarte tare la somnul ei, iar atunci când nu-și poate respecta programul de dormit, are un truc: "Unul dintre marile mele secrete de frumusețe este somnul. Trucul după care mă ghidez atunci când nu pot dormi suficient - e un anumit număr de ore pe care le dormi înainte să ți se vadă oboseala pe față: eu dorm fie sub patru, fie peste șapte ore, asta este regula mea".

Un alt lucru după care șatena se ghidează când vine vorba de îngrijire este zicala: "Până la 25 de ani ai fața cu care te-ai născut, apoi o ai pe cea pe care o meriți", semn că preocuparea pentru menținerea tenului sănătos și frumos trebuie să apară devreme.

Citește și: Jennifer Lopez, în colanți albi, foarte mulați. Cum arată în realitate diva de 53 de ani, când e pozată de paparazzi

Cum arată rutina de îngrijire a feței și ce produse de make-up folosește Jennifer Lopez

jennifer lopez nemachiata
Jennifer Lopez preferă să stea nemachiată acasă. / Foto: Instagram

După ce își curăță fața cu un gel blând, folosește un serum, apoi o cremă cu SPF, o alta pentru ochi și balsam de buze. După care, Lopez le-a arătat fanilor cum își face propriul machiaj: corector sub ochi, contur în zona pomeților, a frunții, a nasului și a bărbiei. Folosește un pic și în jurul buzelor, pentru a le da volum. Amestecă două-trei nuanțe de fond de ten și-l aplică cu o pensulă peste fardul de contur. La capitolul ochi, preferă să folosească diverse nuanțe de maro. Un blush piersiciu, un iluminator, un creion pentru sprâncene și altul pentru conturul buzelor, un ruj strălucitor, pudră translucidă, rimel și machiajul este gata.

Sophia Loren și Brigitte Bardot sunt printre divele pe care Lopez le-a enumerat când a venit vorba de modelele ei de frumusețe.

"Totul începe cu pielea ta, cu cât de odihnită și de fericită ești. Poți pune tot machiajul din lume, dar dacă nu ești fericită, dacă pielea nu e sănătoasă, nu o poți acoperi cum te simți de fapt în interior", a mai spus J.Lo în clipul filmat pentru Vogue.

Citește și: Jennifer Lopez, nervoasă după ce a fost făcut public un clip în care i-a cântat soțului la nuntă: “A fost furat și vândut pentru bani”

Foto: Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?