Photo Op For NBC's "World Of Dance" - Arrivals
Divertisment

Jennifer Lopez. Getty Images

Jennifer Lopez, o apariție electrizantă și când iese pe stradă. Cum a fost surprinsă de curând diva în vârstă de 52 de ani

Vârsta este doar un număr pentru Jennifer Lopez, care dovedește acest lucru cu fiecare apariție. Actrița a petrecut timp de calitate alături de copiii ei și nu a trecut neobservată, întrucât a ales să poarte niște botine cu tocuri uriașe.

Jennifer Lopez și-a petrecut sfârșitul de săptămână alături de gemenii Max și Emme în Bel Air, Calif și a fost în centrul atenției. 

Jennifer Lopez, o apariție electrizantă și când iese pe stradă

Mai exact, actrița a îmbrăcat o fustă albă, lungă, pe care a asortat-o cu o maletă neagră, cu botine cu tocuri super înalte și ochelari de soare. Ținuta inedită i-a pus în valoare silueta perfectă și, în plus, artista a arătat că nu are nicio problemă să meargă pe tocuri înalte la 52 de ani.

Jennifer Lopez, o apariție electrizantă și când iese pe stradă

Citește și: Jennifer Lopez, nemachiată, fară filtre și editări. Cum a fost surprinsă artista după o vizită făcută lui Ben Affleck

Totuși, la scurt timp ea s-a schimbat, însă, alegând să poarte o salopetă neagră, pe care a asortat-o cu un cardigan și cu niște adidași albi.

Jennifer Lopez, o apariție electrizantă și când iese pe stradă

Jennifer Lopez și-a dezvăluit trucurile de frumusețe

Pentru a avea mereu un ten impecabil, Lopez spune ca are o rutină obișnuită de frumusețe. "Merg pe principiul less is more. Singurul lucru la care țin cu adevarat este produsul cu care mă demachiez, pe care il iau de la dermatologul meu. Mereu ma spăl pe față dupa un antrenament la sală. Asta mă ajută să-mi păstrez porii curați și pielea sănătoasă. Apoi mă hidratez și aplic crema cu protecție solară. Dacă ies în oras, mă machiez puțin. Dacă rămân acasă, folosesc puțină cremă de ochi", povestea diva în urmă cu ceva vreme. De când și-a scos propria linie de cosmetice și produse de îngrijire, Jennifer este și mai grijulie la acest capitol.

Citește și: Nimeni nu arată la fel de bine într-o pereche de blugi! Jennifer Lopez, haine simple, atitudine de milioane

În urmă cu ceva ani, J.Lo dezvăluia că nu fumează, nu bea și nu consumă cofeină, ceea ce contribuie la menținerea elasticității și a fermității pielii ei. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?