jlo și ben affleck nunta
Divertisment

J.Lo și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas. / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, prima apariție în public după ce a devenit doamna Affleck. Diva și proaspătul ei soț nu au plecat în luna de miere

Au luat prin surprindere pe toată lumea când s-au căsătorit în mare secret, iar acum Jennifer Lopez și Ben Affleck se comportă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Cei doi soți nu au plecat în luna de miere, așa cum se obișnuiește, ci au preferat să-și vadă în continuare, netulburați, de activitățile obișnuite.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck vor să facă nuntă mare. O sursă apropiată: ”Își doresc să sărbătorească alături de prieteni și familie!”

Newlywed Jennifer Affleck leaves the dance studio in LA
Jennifer Lopez / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, devenită doamna Affleck, a fost pozată de paparazzi pentru prima dată după nunta-fulger din Las Vegas. Fără soțul ei,  aceasta a mers la o sală de dans din Los Angeles și la cea de sport, așa cum a făcut-o de multe ori înainte. Îmbrăcată în colanți mulați și o bluză neagră cu mânecă lungă, care i-a lăsat o parte din abdomen la vedere, diva și-a ascuns ochii după ochelarii de soare tip aviator, dar și-a arătat cu mândrie inelul cu diamant verde și verigheta. Cu capul în jos și grăbită să ajungă cât mai repede la mașină, Jennifer nu a scos niciun cuvânt în fața fotoreporterilor.

Jennifer Lopez Flashes New Wedding Ring One Day After Marrying Ben Affleck
Jennifer Lopez poartă cu mândrie verigheta și inelul de logodnă de la Ben Affleck. / Foto: Profimedia

Probabil că Ben și Jen așteaptă să facă nunta extinsă, în prezența familiei și a prietenilor, și apoi să se bucure de o vacanță de proaspăt căsătoriți.

Jennifer Lopez a fost cea care a anunțat că s-a căsătorit

Cea care a dat vestea oficială a căsătoriei a fost chiar Jennifer, care a dezvăluit această informație prin intermediul newsletter-ului dedicat fanilor.

"Am făcut-o. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare", a scris ea, cu referire la pauza de 18 ani dintre relația de la începutul anilor 2000, care s-a destrămat rapid și cea de acum, care s-a finalizat cu o căsătorie.

Jennifer Lopez si Ben Affleck/ Instagram
Jennifer Lopez si Ben Affleck/ Instagram

Jennifer a povestit că ea și Ben au zburat în Las Vegas și au stat la coadă pentru un certificat de căsătorie alături de alte patru cupluri.

Citește și: Jennifer Lopez a schimbat două rochii la nunta cu Ben Affleck, inclusiv una purtată într-un film în care a jucat 

"Este adevărat ce se spune: Tot ce ai nevoie este dragoste. Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii minunați și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare" a mai spus vedeta, semnându-se la final Jennifer Lynn Affleck, semn că a decis preia numele de familie al proaspătului ei soț.

Foto: Profimedia, Instagram

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri