jlomain
Divertisment

Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă la piscină. Vedeta și-a etalat trupul super tonifiat într-un costum de baie galben

Jennifer Lopez se menţine departe de drama ce implică posibila aventură a logodnicului ei, Alex Rodriguez, bucurându-se de șederea sa în Republica Dominicană. Deşi se află acolo pentru filmările viitoarei pelicule în care va apărea, "Shotgun Wedding", cântăreaţa are parte şi de zile libere, în care profită de vremea caldă şi îşi reîncarcă bateriile.

Artista, în vârstă de 51 de ani, a avut parte de un weekend de relaxare la piscina resortului de lux în care se află, publicand  imagini pe rețelele sociale. Îmbrăcată într-un costum de baie galben, Jennifer s-a filmat în timp ce sorbea un pahar de mimosa în piscina cu hidromasaj și se mișca pe ritmurile piesei "Popstar" a lui Dj Khaled și Drake.

Citeşte şi: Surpriza uriașă de care a avut parte Lady Gaga de ziua ei: „Când iubitul îți trimite toate florile din Roma!”

Alegerea piesei poate fi o întâmplare banală, însă pentru cele 271 milioane de urmăritori poate isca controverse, întrucât Jennifer Lopez și Drake au avut o aventură de doua luni, care s-a finalizat în 2017.

Jennifer Lopez

Tot în aceeași zi, cântăreața și-a etalat silueta de invidiat și mișcările senzuale în cadrul unui filmuleţ pe Tik Tok, făcând senzație printre urmăritorii ei.

@jlo

Sunday...

♬ Astronaut In The Ocean - Masked Wolf

Citeşte şi: Jennifer Lopez, reacție nervoasă după ce s-a spus că s-a despărțit de Alex Rodriguez. Imaginile postate pe Instagram sunt acum virale

De nevăzut a fost logodnicul ei, fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez. Cei doi au apărut împreună ultima oară pe 13 martie, după ce au negat zvonurile cu privire la despărțirea lor, declarând "trec prin niște lucruri."

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri