Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck, Foto: Profimedia

Jennifer Lopez și Ben Affleck, hotărâți să-și ducă relația la alt nivel. Cei doi ar plănui să se mute împreună

Jennifer Lopez și Ben Affleck au surprins pe toată lumea atunci când s-au împăcat. Cei doi și-au declarat dragostea în presă în repetate rânduri și au susținut că povestea de iubire pe care o trăiesc acum este altfel, iar cei doi ar plănui să o ducă la alt nivel.

Potrivit unei surse apropiate celor doi, Ben Affleck și Jennifer Lopez ar intenționa să se mute în Marea Britanie în vara acestui an, conform Daily Mail.

Conform presei citate, cei doi actori care s-au împăcat la 17 ani de când au rupt logodna ar fi în căutarea unei case în Londra, unde ar intenționa să se mute împreună.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Jennifer Lopez nu e deloc timidă pe scenă! Îmbrăcată într-un body minuscul, diva de 52 de ani a făcut cele mai energice mișcări de dans

Surse apropiate celor doi explică această decizie prin faptul că Ben Affleck ar urma să joace în filmul Barbie, care urmează să fie filmat la studiourile Warner Bros' din Hertfordshire.

Cei doi ar fi vorbit cu mai mulți agenți imobiliari și s-ar fi arătat interesați de închirierea unei locuințe din sud-vestul Londrei.

Citește și: Jennifer Lopez, gafă de proporții la prezentarea de modă Dolce & Gabbana. Detaliul scăpat din vedere a fost taxat de fani imediat

”O echipă faimoasă caută casa perfectă pentru Ben și JLo. ”, a dezvăluit o sursă apropiată celor doi, care a precizat, de asemenea, că cel mai probabil aceasta va fi situată la periferia Londrei, pentru a fi aproape și de aeroport.

Jennifer Lopez a făcut declarații emoționante despre relația cu Affleck 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost împreună la sfârșitul anilor 2004. Ei au fost și logodiți la acel moment, însă ulterior au pus capăt relației și au început să aibă relații cu alte persoane - J.Lo cu Marc Anthony, iar Affleck și Jennifer Garner. Anul trecut, însă, după ce ea s-a despărțit de Alex Rodriguez, artista s-a împăcat cu Ben Affleck. 

Ba mai mult, de curând, artista a vorbit despre povestea de iubire pe care o trăiește în prezent. 

”Mă simt foarte fericită și norocoasă să fiu într-o relație frumoasă, care funcționează. Voi face tot ce pot ca să o păstrez, ca să o projez. Amândoi merităm asta.”, a mai spus actrița.

Citește și: Cum arată cu adevărat Jennifer Lopez! Diva de 52 de ani a renunțat la machiaj de sărbători

De asemenea, anul trecut, Ben Affleck a vorbit despre relația pe care o are acum cu Jennifer Lopez și a dezvăluit că „reîntâlnirea cu aceasta este frumoasă”, potrivit Daily Mail.

„Viața mea de acum nu reflectă doar persoana care îmi doresc să fiu, ci persoana care simt cu adevărat că sunt. Nu sunt perfect, dar mă străduiesc să fiu cât mai bun. Îmi pasă, vreau să fiu onest, autentic și responsabil.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri