Jennie Garth , Shannen Doherty, Tori Spelling. Profimedia
Divertisment

Jennie Garth, Shannen Doherty, Tori Spelling. Profimedia

Jennie Garth, despre zilele de pe platourile de filmare de la „Beverly Hills, 90210”: Mă simțeam amenințată de celelalte colege

Jennie Garth a devenit celebră odată cu rolul Kelly Taylor din popularul serial al anilor '90, „Beverly Hills, 90210”. Garth era atunci una dintre cele mai îndrăgite actrițe. Acum, vedeta a povestit în cadrul podcastului „90210OMG” cum stăteau de fapt lucrurile pe platourile de filmare și ce relație avea, de fapt, cu celelalte actrițe.

Jennie a dezvăluit că se simțea „amenințată” de colegele ei.

„Show-ul a scos la iveală o parte foarte competitivă a mea, într-un mediu în care erai judecat din cauza aspectului sau al felului în care arătai într-o ținută”, a spus Garth.

Jennie i-a dezvăluit prietenei ei, Tori Spelling, cea care a interpretat-o pe Donna Martin, că atmosfera de pe platouri i-a transmis „un mesaj mixt despre relația cu colegele de aceeași vârstă, care avea să o afecteze ani întregi”.

„Să fiu sinceră, cred că serialul m-a învățat cum să mă simt amenințată de alte fete, de alte femei [și] să fiu mai competitivă, pentru că voiam mereu validarea sau atenția colegilor”, a povestit ea. 

„M-a afectat la un nivel profund și mult mai târziu am realizat că, de fapt, nu a fost vorba niciodată despre celelalte fete”, a continuat Garth. „M-am întrebat de ce le-am făcut pe celelalte fete inamice în mintea mea?”.

Garth a recunoscut că încă se confruntă cu acele sentimente de competitivitate.

La rândul ei, Spelling a mărturisit: „Când am început „90210”, la 16 ani, nu aveam deloc încredere în mine”. „Apoi, trolii de pe internet m-au numit broască și ochi de gândac. Să fiu pusă la microscop ca adolescentă, în acei ani de formare, a fost greu. Am petrecut ani de zile cerându-le stiliștilor ca prin machiaj să-mi facă ochii să pară mai mici. Plângeam pe scaunul de la machiaj. Acestea fiind spuse, iată-mă aici. Puternică. Acum îmi plac ochii mei. Mă fac unică. Și rar port ochelari de soare”, a mai spus Spelling.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?