Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck / Profimedia Images

Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă de poveste după 20 de ani. Ce se știe despre petrecerea grandioasă ce va ține trei zile

A trecut aproape o lună de zile de când Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret, în Las Vegas, iar acum cei doi își vor îndeplini dorința de a avea o nuntă de poveste, ce va ține trei zile. 

Potrivit unor surse citate de Page Six, Jennifer Lopez și Ben Affleck vor avea o petrecere de nuntă la sfârșitul acestei săptămâni, iar evenimentul, organizat pe proprietatea actorului din Georgia, se va întinde pe trei zile.

Citește și: Cât au plătit J.Lo și Ben Affleck pentru nunta lor din Las Vegas. Prețul e unul accesibil, însă pastorul a primit un bacșiș generos

”Totul va fi despre Jennifer Lopez. Ben își dorește să se concentreze pe ea în ziua cea mare.”, a dezvăluit o sursă apropiată acestora, potrivit Page Six.

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret în luna iulie. / Foot: Profimedia

Conform sursei citate, petrecerea se va întinde pe trei zile și va începe vineri, cu o repeteție. Jennifer Lopez și Ben Affleck își doresc un eveniment grandios, la care să fie prezenți familiile și prieteni.

Totodată, potrivit sursei citate, ceremonia va avea loc sâmbătă, iar duminică, aceștia vor organiza un grătar și un picnic.

Citește și: Jennifer Lopez, ținute de peste 170.000 de dolari în timpul vacanței din Paris. Care a fost cea mai scumpă piesă purtată de vedetă

Jennifer Lopez, în vârstă de 53 de ani, ar urma să poarte o rochie realizată special pentru ea în Italia, de către Ralph Lauren, iar jurnaliștii de la Vogue ar urma să documenteze evenimentul.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au angajat un event planner celebru

Ca să fie siguri că petrecerea lor va fi una grandioasă, cei doi soți l-au angajat  pe Colin Cowie, un organizator de evenimente renumit la Hollywood, după cum s-a aflat la scurt timp după ceremonia din Las Vegas. 

Oprah Winfrey, Kim Kardashian, Nicole Kidman, Michael Jordan și chiar Jennifer Lopez sunt doar câteva dintre vedetele care au lucrat în trecut cu organizatorul de evenimente Colin Cowie, fapt pentru care artista și Ben Affleck au apelat la serviciile acestuia pentru a-i ajuta să-și transforme în realitate visul de a avea o nuntă de poveste.

Citește și: Primul soț al lui Jennifer Lopez face dezvăluiri inedite despre căsnicia cu artista americană: Mă tem că mariajul numărul 4 nu va dura

Potrivit Page Six, Colin Cowie este renumit pentru petrecerile grandioase pe care le-a organizat, dar serviciile sale nu sunt deloc ieftine. Mai exact, pentru a-l angaja pe acesta trebuie să ai un buget ce poate ajunge chiar și la 25 milioane de dolari.

Potrivit unei surse apropiate celor doi soți, petrecerea ar urma să aibă loc la reședința lui Ben Affleck din Riceboro, Georgia. Ba mai mult, acesta ar putea să se desfășoare foarte curând, și anume în doar câteva săptămâni.

În ceea ce privește lista de invitați, Ben Affleck și Jennifer Lopez își doresc să fie înconjurați de familie și prieteni, iar printre aceștia s-ar putea număra Casey Affleck, Matt Damon, Jimmy Kimmel, Drea de Matteo. Totodată, este așteptată să participe la eveniment și fiica cea mare a lui Ben Affleck, Violet, care a lipsit de la ceremonia din Las Vegas pentru că și-a dorit să-i fie loială mamei ei.

Cât au plătit J.Lo și Ben Affleck pentru nunta lor din Las Vegas

Citește și: Jennifer Lopez, surprinsă la piscină în timpul vacanței din Capri. Artista și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie

În luna iulie, J.Lo și Ben Affleck au plecat în Las Vegas, unde s-au căsătorit în secret. Ryan Wolfe, pastorul care i-a cununat pe cei doi, a dezvăluit ce sumă au scos aceștia din buzunar pentru a se căsători, o taxă pe care capela o percepe de la fiecare cuplu: 75 de dolari. Deși tentația de a-i taxa mai mult ar fi putut exista, nu s-a întâmplat acest lucru. Cu toate acestea, J.Lo și proaspătul ei soț au avut grijă să-i dea un bacșiș generos pastorului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?