*PREMIUM-EXCLUSIVE* *WEB EMBARGO UNTIL 10:45AM PDT ON 7/4/21** J.Lo and Ben Affleck take their kids and their love to Universal Studios Hollywood!
Divertisment

Jlo, Ben Affleck și copiii lor, Foto: Profimedia

Jennifer Lopez și Ben Affleck par să formeze deja o familie. Cei doi și-au dus copiii la parcul de distracții Universal Studios

Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut clipe de neuitat weekend-ul acesta în compania copiilor lor, la parcul de distracții Universal Studios din Los Angeles. După ce au încetat să se mai ascundă de ochii lumii, cei doi au decis să-și introducă și copii pe care îi au din relațiile anterioare, dovadă că lucrurile merg ca pe roate între ei.

Lopez, în vârstă de 51 de ani, și Affeck, în vârstă de 48 de ani, au fost fotografiați în parcul tematic alături de Max și Emma (13 ani), gemenii pe care artista îi are din căsnicia cu Marc Anthony, și Samuel (9 ani), fiul actorului din mariajul cu Jennifer Garner.

Jlo Ben Affleck

Citește și: Heidi Klum, adevărul despre sacrificiile pe care le-a făcut în timpul mariajului cu Seal: ”Se întâmpla în fiecare an!”

Înconjurați de o serie de carusele cu tematici diferite, precum familia Simpson, Jurassic Park sau Harry Potter, actorii și copiii lor nu au stat nicio clipă pe loc, bucurându-se de fiecare moment petrecut împreună. În imaginile surprinse de paparazzi, aceștia pot fi văzuți cu zâmbetele până la urechi ca o adevărată familie.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *WEB EMBARGO UNTIL 10:45AM PDT ON 7/4/21** J.Lo and Ben Affleck take their kids and their love to Universal Studios Hollywood!

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Charlene de Monaco a ales să nu fie alături de soțul ei la aniversarea a zece ani de căsnicie

Deși nu și-au confirmat încă relația în mod oficial, Jennifer și Affleck s-au plimbat ținându-se de mână, deloc deranjați de privirile celor din jur, iar copiii au părut să fie deja prieteni, simțindu-se confortabil  unul în preajma celuilalt. De asemenea, aceștia par fie bucuroși în legătură cu relația părinților lor, în special Emma care a fost surprinsă schimbând râsete cu Ben.

Ben Affleck

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri