jlo
Divertisment

sursă foto: Profimedia

Jennifer Lopez și Ben Affleck plănuiesc deja un viitor împreună. Ce a declarat o sursă apropiată artistei

Relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck pare să fie din ce în ce mai serioasă. După nenumărate vizite între Miami și Los Angeles, cei doi actori întrevăd deja un viitor împreună, declară o sursă apropiată actriței.

Conform People, o sursă apropiată lui Jennifer Lopez a declarat idila dintre ea și Affleck nu este una de moment, lucrurile fiind destul de serioase între ei încât își dorească ca relația dureze și pe viitor.

"Aceasta nu este o relație ocazională. Ei o iau în serios și vor ca aceasta să fie de lungă durată". Ba mai mult, cei doi ar fi început "vorbească și despre viitor".

Citeşte şi: Jennifer Lopez și Ben Affleck, ironizați după ce au fost surprinși împreună. Ce a postat pe rețelele sociale fostul iubit al artistei

Aceeași sursă a afirmat artista, în vârstă de 51 de ani, a făcut, zilele trecute, o călătorie de afaceri în Los Angeles, profitând de ocazie pentru a petrece timp și cu Ben.

Momentan, cei doi au o relația la distanță, Affleck fiind stabilit în Los Angeles și Jlo în Miami. Cu toate acestea, cuplul încearcă pe cât posibil își facă unul altuia vizite, pentru a petrece timp împreună.

Citeşte şi: ”Iubește această versiune a lui!” Jennifer Lopez, cucerită total de Ben Affleck la 17 ani de când au rupt logodna

Întâlnirea din Los Angeles vine la o săptămână după ce cuplul "Bennifer" a fost surprinşi la reședința artistei din Miami și la sala de forță frecventată de aceasta. Deși nu au fost fotografiați în interiorul sălii de sport, mai multe persoane au declarat cei doi se aflau în ipostaze foarte tandre.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut timp împreună în Miami. / Foto: Profimedia

"Se țineau de mână, se îmbrățișau, se sărutau. Nu încercau să ascundă faptul că erau împreună", a declarat o sursă pentru People.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri