Irina Shayk
Divertisment

Irina Shayk, Foto: Profimedia

Irina Shayk, ținută neinspirată la un eveniment din New York. A purtat un corset cu două numere mai mic, în care cu greu putea respira

 Irina Shayk, fotomodelul în vârstă de 35 de ani, este cunoscută pentru aparițiile inedite din cadrul evenimentelor de modă la care participă. Însă, uneori, frumoasa rusoaică mai are parte și de gafe vestimentare, care atrag imediat atenția fanilor.

Prezentă la un eveniment de modă din New York, fostul model Victoria's Secret a atras toate privirile cu look-ul nonconformist, însă nu așa cum și-ar fi dorit. Îmbrăcată într-o ținută ce amintește de anii 2000, accesorizată cu o perucă tunsă bob, Irina Shayk a fost diferită de celelalte celebrități prezente la eveniment, însă un detaliu major a transformat ținuta inedită într-un eșec.

Irina Shayk,

Citește și: Jasmine Tookes și Juan David Borrero, nuntă cu fast în Ecuador. Cum arată rochia spectaculoasă, inspirată de cea a lui Grace Kelly

Corsetul portocaliu metalic, ce trebuia să fie elementul principal al look-ului ales de stiliști, părea cu două numere mai mic, gata să explodeze cu fiecare mișcare făcută de model. Nici silueta impecabilă a Irinei nu i-a fost de ajutor de data aceasta, corsetul fiind mult prea mic pentru bustul și talia sa.

Irina Shayk

Citește și: Kylie Jenner, prima apariție în public după ce a anunțat că este însărcinată. Cum a fost surprinsă în oraș

În ciuda acestei alegeri neinspirate, fosta iubită a lui Bradley Cooper a strălucit în fața camerelor de luat vederi prezente la eveniment și la after-party.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri