jlo si ben affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck, Foto: Profimedia

Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în ipostaze tandre la Festivalul de Film de la Veneția. Cum și-au făcut apariția la eveniment

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au numărat printre vedetele care și-au făcut apariția la cea de-a 78-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția și nu în orice fel. Ca doi adolescenți, cuplul a transformat locația de vis într-un moment dedicat doar lor, demonstrând că relația continuă la fel de serioasă ca la început.

De nedespărțit, Affleck, în vârstă de 49 de ani și Lopez, în vârstă de 52, au apărut la eveniment ținându-se de mână, în timp ce fotoreporterii i-au fotografiat din toate unghiurile.

Îmbrăcată într-o rochie albă cu dantelă, accesorizată cu sandale cu toc înalt și ochelari de soare, Jlo a atras toată atenția asupra ei, lăsându-l în umbră chiar și pe Ben, care cu siguranță i-a admirat frumusețea odată cu persoanele aflate acolo.

Hollywood Couple Ben Affleck and Jennifer Lopez arrive in Venice during the 78th Venice Film Festival.
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Kim Kardashian, mărturisiri sfâșietoare după ce fiul ei s-a rănit și a ajuns în cărucior cu rotile: ”Nu sunt OK!”

Mereu atent la iubita sa, actorul din "Batman v Superman" a ajutat-o să se urce pe barca care urma să îi duca la eveniment, după care, cei doi au împărtășit câteva zâmbete și sărutări fugitive.

Jennifer Lopez and Ben Affleck arrive at 78th Venice International Film Festival, Italy - 09 Sep 2021

Momentul a fost surprins de fotoreporterii, iar imaginile arată că Jennifer Lopez este mai fericită ca niciodată în noua relație, care a apărut în mod neașteptat.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, cuplul numit Bennifer, au fost logodiți din 2002 până în 2004. În ciuda relației eșuate, cei doi au rămas prieteni de-a lungul anilor. Ambii au trecut prin relații de lungă durată, iar la inceputul acestui an, la scurt timp dupa ce și-a încheiat logodna cu Alex Rodriguez, cântăreața „Let's Get Loud” a reluat relația cu Affleck, șocând o lume întreagă.

Hollywood Couple Ben Affleck and Jennifer Lopez arrive in Venice during the 78th Venice Film Festival.

Citește și: Irina Shayk, ținută neinspirată la un eveniment din New York. A purtat un corset cu două numere mai mic, în care cu greu putea respira

De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, se consideră norocoși pentru o a doua șansă, copiii lor petrec deja timp împreună, iar prietenii apropiați au declarat că Jlo este mai fericită ca niciodată.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri