Celebrities at The Day of Indulgence party, Los Angeles, USA - 15 Aug 2021
Divertisment

Emma Maribel Muniz și Jennifer Lopez. The Day of Indulgence party, Los Angeles. Profimedia

Jennifer Lopez și fiica sa, două stiluri total opuse. Cum au fost fotografiate cele două la o petrecere în Los Angeles

Jennifer Lopez s-a numărat printre oaspeții producătoarei Jennifer Klein la petrecerea anuală Day of Indulgence, pe care a ținut-o la luxoasa reședință din Brentwood, Los Angeles. Starul din „Hustlers”, în vârstă de 52 de ani, nu a venit singură, ci însoțită de fiica sa de 13 ani, Emme.

Pe lista invitaților s-au aflat și Olivia Rodrigo, Christina Hendricks și Alexandra Daddario.

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Starul din „Out Of Sight” a optat pentru o ținută chic, compusă din top scurt, pantaloni, sacou și tocuri înalte, ce i-a pus în evidență corpul perfect tonifiat.

Emme a ales în schimb o ținută mult mai lejeră - un cardigan crem, top, o fustă lungă și teniși. Recent, adolescenta și-a schimbat look-ul vopsindu-și părul verde.

Petrecerea organizată anual de Klein este una dintre cele mai așteptate de vedete, acestea fiind răsfățate cu daruri inedite. 

Mai multe actrițe au fost văzute plecând cu valize de lux care ar fi fost pline cu tot felul de alte cadouri, potrivit InStyle. În plus, s-au bucurat de preparate din diverse bucătorii ale lumii și de tratamente spa la piscină.

Pe www.peroz.ro vezi și:

Meghan Markle și-a găsit un aliat în cadrul familiei regale. Când s-au stricat cu adevărat relațiile dintre Harry și rudele sale

 

Etichete: jennifer lopez , emme , fiica jlo

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri