Meghan Markle și printul Harry
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia Images

Meghan Markle și-a găsit un aliat în cadrul familiei regale. Când s-au stricat cu adevărat relațiile dintre Harry și rudele sale

În ciuda zvonurilor care spuneau că prințesa Eugenie, verișoara prinților Harry și William, nu o place pe Meghan Markle și că se simte chiar dată la o parte din cauza ei, aceasta este prima persoană din familia regală care îi transmite un mesaj de apropiere și face un gest de susținere.

Ceea ce i-a atras atenția prințesei Eugenie este inițiativa lansată de Meghan chiar de ziua ei. "40x40" este un proiect bazat pe ideea de a oferi sprijin femeilor care vor să se întoarcă înapoi la muncă după ce și-au pierdut slujbele și care vor putea primi câte 40 de minute de mentorat din partea tot atâtor prieteni de-ai ducesei.

Citește și: Adevărul despre interviul acordat de Meghan Markle lui Oprah Winfrey. Ce spera să obțină soția prințului Harry în urma dezvăluirilor

printesa eugenie meghan markle

"Pentru a sărbători aniversarea dragei Meghan, am hotărât să contribui cu 40 de minute de mentorat pentru a ajuta femeile care vor să se întoarcă la muncă. În ultimii doi ani, zeci de milioane de femei din întreaga lumea și-au pierdut joburile. Dacă poți, alătură-te și tu și donează 40 de minute pentru comunitate sau mentorat", a scris prințesa Eugenie într-un InstaStory.

printesa eugenie

În acest fel, aceasta și-a arătat sprijinul față de fosta actriță și încrederea în proiectul inițiat de aceasta. Întodeauna, Eugenie a fost apropiată de prințul Harry, așa că, probabil și acum, deși sunt la mare distanță, țin legătura.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: VIDEO Imaginile pe care Meghan Markle le-ar vrea uitate. O ședință foto din 2013 a pus-o într-o situație inconfortabilă

Când s-au stricat relațiile ducilor de Sussex cu familia regală

Pe de altă parte, relațiile ducilor de Sussex cu restul familiei regale par a nu se repara prea curând, după ce a ieșit la iveală că Harry a fost rănit de un gest de-al rudelor sale încă din 2017, când nu au inclus-o pe Meghan în ceremonia de comemorare a prințesei Diana.

Un expert în regalitate a povestit pentru news.com.au că acea întâmplare a creat "fisuri adânci" în relațiile de familie. Familia a plănuit un eveniment privat în 1 iulie 2017, la mormântul prințesei Diana. Pe lista invitaților au fost Kate și William, copiii lor,  dar și frații Dianei. Deși a călătorit din Toronto în Londra pentru această ocazie, Meghan nu a fost acolo. La momentul respectiv, s-a considerat că nu ar fi potrivit ca aceasta să participe, însă Harry a văzut lucrurile cu totul diferit și a fost profund îndurerat de lipsa ei. Acela a fost unul dintre primele momente în care a simțit că sunt ei doi împotriva lumii, scrie și Daily Star.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri