jessica alba rochie de piele
Divertisment

jessica alba jimmy fallon tonight

Jessica Alba, abdomen perfect tonifiat dupa 3 nasteri. Cum arata in bustiera si colanti mulati

Jessica Alba a demonstrat de curand ca nu degeaba e considerata una din cele mai hot mamici de la Hollywood.

Actrita in varsta de 38 de ani si-a petrecut ultimele zile in carantina, alaturi de familia ei, si si-a incantat fanii cu filmulete amuzante publicate pe TikTok.

Pasionata de dans, Jessica apare in mai multe clipuri video alaturi de fiica ei cea mare, Honor, care ii seamana perfect. Si cu toate ca miscarile actritei sunt la fel de reusite ca cele pe care le-a facut in filmul "Honey", fanii au observat si silueta de invidiat afisata de Alba dupa trei nasteri.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Imbracata intr-o bustiera si colanti mulati, vedeta pare mai supla ca niciodata. Cum a reusit aceasta performanta? Intr-un interviu mai vechi, a dezvaluit ca secretul nu sunt doar antrenamentele fizice epuizante sau o dieta macrobiotica.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jessica si-a petrecut un sfert de an cu talia si abdomenul stranse de doua corsete dupa nasterea copiilor ei: "A fost brutal. Nu e indicat pentru oricine", a marturisit ea intr-un interviu pentru Net-A-Porter. "Am purtat un corset dublu zi si noapte, timp de 3 luni. A fost groaznic, dar a meritat din plin!", a mai spus actrita.

Mamica a trei copii, Jessica a recunoscut ca sotul ei, Cash Warren, este un taa permisiv si nu foarte autoritar. La ei in familie, ea este "personajul negativ".

"Ma face sa par vrajitoarea cea rea. Eu sunt cea care se ocupa de disciplinarea celor mici si cred ca atitudinea mi se trage din copilarie. Eram extrem de nazdravana si cred ca nu vreau ca Haven, Honor si Hayes sa imi dea la fel de multe batai de cap cum le dadeam eu parintilor mei", a spus Alba.

Ea a precizat ca Warren a fost, in schimb, copilul si elevul perfect, pe care toti apropiatii il indrageau: "Nefiind neastamparat, cred ca nu stie sa faca fata unor copii mai nebunatici. Eu stiu exact ce functioneaza si ce nu in cazul celor mici", a incheiat Jessica.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri