2020 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Divertisment

Jessica Alba. Getty Images

Jessica Alba este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. La 41 de ani, arată în costum de baie ca acum 20 de ani

Jessica Alba a împlinit 41 de ani în 28 aprilie. Actrița și antreprenoarea americană se află în vacanță, în Hawaii, împreună cu familia și prietenii. Vedeta, considerată una dintre cele mai frumoase de la Hollywood, și-a etalat silueta impecabilă într-un top costum de baie alb cu imprimeu.

*EXCLUSIVE* Jessica Alba and Cash Warren share PDA in Hawaiian *WEB EMBARGO UNTIL APRIL 27, 2022 9:15 AM PT*
Kauai, HI - *EXCLUSIVE* - *WEB EMBARGO UNTIL APRIL 27, 2022 9:15 AM PT* Jessica Alba and Cash Warren share PDA frolicking in the ocean while vacationing in Kauai, HI. She looked in great shape in a bikini top and biker shorts braving the waves with her husband by her side. They were spotted kissing and canoodling as they enjoyed time away from their kids on a secluded beach in the garden island. Shot on 04/24/22. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 686505194, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Jessica Alba, Cash Warren, Credit line: Profimedia

Jessica și soțul ei, omul de afaceri Cash Warren, sunt împreună de 14 ani și au în continuare o relație puternică. Par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Cei doi au fost fotografiați acum în timp ce se îmbrățișau și sărutau. 

Alba și Warren locuiesc în Los Angeles și au împreună trei copii: Honor (13 ani), Haven (10 ani) și Hayes (patru ani).

Jessica Alba, o antreprenoare de succes. Compania fondată de ea, evaluată în 2021 la peste 1 miliard de dolari

Alba și-a luat o pauză binemeritată de la conducerea Honest Company, businessul pe care l-a lansat la 29 de ani și care în 2021 a fost evaluat la peste 1 miliard de dolari. Compania americană vinde produse de la îngrijirea pielii, scutece și până la produse de curățenie pentru uz casnic. Alba a lansat compania cu doar 17 produse și a avut nevoie de trei ani pentru a dezvolta Honest. 

Jessica Alba a debutat la Hollywood la 13 ani

Jessica Alba a debutat la Hollywood la o vârstă fragedă. Primele apariții la televiziune și în filme au fost la 13 ani, în Camp Nowhere și The Secret World of Alex Mack.

Apoi a jucat în serialul de televiziune Dark Angel, pentru care a primit și o nominalizare la Globul de Aur, când era încă adolescentă.

Au urmat peliculele în Honey (2003), Sin City (2005), Fantastic Four (2005), Into The Blue (2005), Valentine's Day (2010), Baby, Baby, Baby (2015).

În 2019, a apărut alături de Gabrielle Union în LA's Finest (Nancy McKenna), dar show-ul a fost anulat.

Urmează acum filmul Trigger Warning, unde o interpretează pe Parker.

Cel mai nou proiect al faimoasei Jessica Alba este Honest Renovations

De asemenea, Alba și prietena ei Lizzy Mathis urmează să găzduiască și să producă Honest Renovations, o emisiune la Roku despre familii care își construiesc case de vis și abordează situații dificile legate de ce înseamnă să fii părinte, potrivit Deadline. Serialul va începe cu opt episoade de câte o oră.

Alba a mărturisit într-o declarație anterioară că „să devină părinte a fost emoționant, înfricoșător și confuz în același timp”.

Reviste ca Men's Health, Vanity Fair și FHM au inclus-o pe Alba, pe listele cu cele mai frumoase femei din lume.

Vezi și:

Jessica Biel, adevărul despre căsnicia de aproape zece ani cu Justin Timberlake. În 2019, artistul i-a cerut scuze public soției sale

 

 

 

 

 

Etichete: jessica alba

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?