BeFunky-collage (4)
Divertisment

Credit foto: Captură Instagram, Getty Images

Jessie J, în lacrimi pe Instagram, după ce și-a revăzut fanii: ”Nu pot să explic în cuvinte cât de mult înseamnă asta pentru mine!”

 

Să stea departe de fani din cauza pandemiei de coronavirus a fost un chin pentru Jessie J, iar cântăreața a recunoscut acest lucru printre lacrimi, în cadrul unui videoclip făcut public pe Instagram.

Vremurile în care urca pe scenă și ridica oamenii în picioare par extrem de îndepărtate, iar Jessie J suferă teribil. Artista și-a revăzut o parte dintre fani în cadrul unei întâlniri pe Zoom, iar ulterior a izbucnit în lacrimi.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: A trăit ani de zile în umbra Angelinei Jolie, însă acum strălucește: Jennifer Aniston, apariție spectaculoasă la 51 de ani

În cadrul unui videoclip făcut public pe Instagram, artista a izbucnit în lacrimi. A recunoscut, însă, că se bucură foarte tare că și-a revăzut fanii, chiar dacă a fost online.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Sunt atât de fericită că v-am văzut, că v-am văzut acum, în vremuri atât de grele. Nu pot să explic în cuvinte cât de mult înseamnă asta pentru mine.”, a spus Jessie J.

Citește și: O mai ții minte pe Estefania Villarreal din ”Rebelde”? Actrița care i-a dat viață Celinei s-a logodit: ”DA. Am spus DA!”

”Îmi place să creez melodii care ajută oamenii, care îi fac să-și înțeleagă sentimentele ori să fugă de ele, atunci când își doresc. Uneori îmi iese, alteori, nu. Sunt, însă, recunoscătoare că îmi sunteți alături, oriunde v-ați afla.”, a mai spus ea. 

Jessie J va cânta despre iubirea pe care i-a purtat-o lui Channing Tatum

Jessie J se pregătește să-și lanseze un nou album, iar de curând a recunoscut că va cânta despre relația pe care a avut-o cu Channing Tatum, în vârstă de 40 de ani.

Aartista a dezvăluit în mediul online că este singură în urmă cu mai bine de o lună de zile. ”Viața singură pe timp de pandemie este. Ulterior, o sursă a dezvăluit pentru E! News că perechea este despărțită de „câteva luni”. Fostul cuplu a fost fotografiat împreună cel mai recent în luna aprilie a anului acesta.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri