Jessie J
Divertisment

Jessie J are un nou iubit/ Shutterstock

Jessie J l-a uitat pe Channing Tatum la doar patru luni de la despărțire. Artista a făcut publică prima imagine cu noul iubit

Au trecut aproape patru luni de când Jessie J anunța că s-a despărțit de Channing Tatum, iar acum artista e mai fericită ca niciodată, întrucât are un nou iubit.

Celebra cântăreață în vârstă de 32 de ani are o nouă relație cu dansatorul Max Pham, iar cei doi nu se mai ascund. Astfel, la mai puțin de patru luni de la despărțirea de actorul Channing Tatum, artista a făcut publică prima fotografie în care apare alături de noul iubit.

Citește și: Jessie J, noi dezvăluiri despre boala Meniere: ”Simțeam că parcă cineva își făcuse loc în ureche și pornise uscătorul de păr!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Această imagine a fost făcută publică la câteva săptămâni de când cei doi au fost surprinși de fotografi luând masa împreună.

Jessie J a confirmat despărțirea de Channing Tatum printr-un video postat pe rețelele sociale

În urmă cu mai puțin de patru lui, Jessie J anunța despărțirea de Channing Tatum printr-un clip video.

„Viața ca femeie singură pe timp de pandemie”, scria atunci artista, confirmând astfel că nu mai este implicată într-o relație.

Citește și: Jessie J, în lacrimi în fața fanilor. Cântăreața a dezvăluit de ce a ajuns la spital în ajunul Crăciunului

Anul trecut, de ziua lui Channing Tatum, Jessie J i-a transmis acestuia un mesaj special, fapt ce i-a făcut pe fani să creadă că cei doi formează din nou un cuplu. ”La mulți ani, acestui special bărbat. Ești cu adevărat unic. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai născut și chiar și mai bucuroasă că te-am cunoscut”, i-a transmis atunci artista.

Ulterior au fost surprinși împreună, însă mai multe surse declarau că ei sunt prieteni. Relația dintre Jessie J și Channing Tatum a început în octombrie 2018. Cei doi păreau extrem de îndrăgostiți, iar drept dovadă a stat melodia cântată de Jessie J pentru Channing în cadrul unui concert în West Hollywood în septembrie 2019.

Citește și: Jessie J, în lacrimi pe Instagram, după ce și-a revăzut fanii: ”Nu pot să explic în cuvinte cât de mult înseamnă asta pentru mine!”

În decembrie 2019, Channing Tatum și Jessie J au decis să se despartă, după un an de relație, însă decizia lor era luată cu aproape o lună înainte, conform unei surse. În ianuarie 2020, anunțul mult așteptat de către fani a venit pentru că o sursă a dezvăluit că ei formează din nou un cuplu. Ei au confirmat vestea după ce au apărut împreună pe covorul roșu la gala MusiCares Person of the Year, în Los Angeles. În aprilie 2020, Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit din nou.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri