Premiere Of Quiver Distribution's "The Fanatic" - Q&A
Divertisment

Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images

John Travolta, imagine emoționantă după ce și-a pierdut soția și nepotul în doar câteva luni. Fanii au reacționat: ”Totul va fi bine!”

John Travolta, actorul îndrăgit pentru rolul din ”Pulp Fiction”, pare urmărit de ghinion. La câteva luni de când soția lui, Kelly Preston, a pierdut lupta cu cancerul, el a făcut publică o fotografie emoționantă.

John Travolta pare să fie urmărit de ghinion. N-au trecut decât câteva luni de când soția lui s-a stins din viață din cauza unei forme de cancer, iar acum Sam Travolta Jr., nepotul lui, a murit. Actorul, însă, încearcă să fie puternic de dragul copiilor săi, iar de curând a făcut publică o fotografie emoționantă.

Citește și: Mesajul lui John Travolta după moartea soției lui, Kelly Preston: "Scuze dacă nu auziţi de noi o perioadă"

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Actorul din ”Pulp Fiction” a făcut publică o fotografie de când cei doi copii ai săi erau mici. Acum, fiica lui, Ella are 20, iar Benjamin, fiul lui, are nouă ani.

”Înapoi în timp. Bebelușii mei”, a scris actorul în dreptul fotografiei, iar mesajele de încurajare din partea fanilor n-au întârziat să apară.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Totul va fi bine, John.”, ”Ben arată la fel ca tine când erai bebeluș”, ”Amintiri prețioase”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Tragediile se țin lanț în familia lui John Travolta

Dacă în luna iunie, actorul anunța moartea soției sale, acum, familia acestuia a postat un necrolog online, dar nu au fost oferite detalii legate de cauza morții nepotului acestuia. Singurele informații care se știu sunt că Sam Travolta Jr. A murit în casa lui din Mount Horeb (Wisconsin), pe 23 septembrie.

ÎNCĂ O TRAGEDIE ÎN VIAȚA LUI JOHN TRAVOLTA, LA DOAR CÂTEVA LUNI DE LA DECESUL SOȚIEI. NEPOTUL ACTORULUI A MURIT

La mijlocul lunii iulie, John Travolta a trecut prin cele mai grele momente din viața lui, după ce Kelly Preston, femeia care i-a fost alături în ultimii 27 de ani, a murit din cauza unei boli incurabile.

"Solo: A Star Wars Story" Red Carpet Arrivals - The 71st Annual Cannes Film Festival
CANNES, FRANCE - MAY 15: Kelly Preston (L) and John Travolta of "Gotti" attend the red carpet screening of "Solo: A Star Wars Story" during the 71st annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 15, 2018 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

”Cu inima foarte grea, vă spun că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, în care a avut dragostea și sprijinul multor persoane. Iubirea și viața lui Kelly nu vor fi niciodată uitate. Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veți auzi de noi o vreme”, a scris John Travolta pe Instagram în urmă cu aproximativ trei luni.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri