Julia Roberts
Divertisment

Julia Roberts, una dintre cela mai admirate actrițe din lume. / Foto: Profimedia

Julia Roberts, Crăciun la plajă. Actrița de 54 de ani a îmbrăcat un costum de baie roz aprins și s-a distrat cu familia

Julia Roberts se află de două luni în Australia, unde filmează alături de George Clooney pentru noua lor peliculă, "Ticket to Paradise". Tot acolo a ales să petreacă și Crăciunul, așa că și-a adus soțul și cei trei copii pentru a avea toată familia lângă ea.

Julia Roberts a petrecut un Crăciun pe plajă. Nu s-a ferit de curioși și de paprazzi, ci și-a pus pe ea un costum de baie roz aprins, care o făcea vizibilă de departe, a afișat zâmbetul larg care a consacrat-o și și-a văzut de ziua de relaxare alături de soțul ei, Danny Moder, și de cei trei copii ai lor.

Citește și: Julia Roberts și soțul ei, gesturi de îndrăgostiți și la 19 ani de căsnicie. Cum i-au surprins fotografii în Los Angeles

Julia Roberts

Actrița de 54 de ani a înotat, a făcut o plimbare romantică alături de partnerul ei de viață, dar și-a făcut timp și pentru copiii cu care a stat de vorbă minute în șir. Nu au lipsit nici gesturile drăgăastoase, atât față de Danny, cât și față de cei trei moștenitori ai lor.

Julia Roberts si sotul

Pentru a se proteja de soare, vedeta recunoscută mai ales pentru rolul din "Pretty Woman", a purtat o șapcă, ochelari de soare și o rochiță înflorată, însă numai până a ajuns la nisip.

Cine este Danny Moder, soțul Juliei Roberts

Dacă Julia Roberts este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din lume, nici Moder nu este străin de lumea filmului. El preferă să lucreze în spatele camerei de filmat, fiind un priceput cameraman și director de imagine.

Citește și: Adevarul despre infatisarea ei. Ce face Julia Roberts ca sa para cu 20 de ani mai tanara

Roberts și Moder s-au cunoscut în anul 2000, pe platourile de filmare ale lungmetrajului ”The Mexican”, cu Julia în rolul principal și Daniel pe post de cameraman. A fost dragoste la prima vedere, iar Moder a divorțat de soția lui de atunci pentru a putea fi împreună cu starul de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în ziua de 4 iulie 2002, la ferma actriței din New Mexico.

Julia Roberts și Daniel Moder sunt părinții a trei copii: gemenii Hazel și Phinnaeus, în vârstă de 17 ani, și mezinul Henry, de 14 ani.

Foto: Profimedia, Instagram

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri