'Flag Day' premiere, 74th Cannes Film Festival, France - 10 Jul 2021
Divertisment

Hazel Moder și Danny Moder, Foto: Profimedia

Fiica Juliei Roberts, debut pe covorul roșu la doar 16 ani. Hazel Moder moștenește frumusețea mamei sale

Fiica Juliei Roberts, Hazel, și-a făcut debutul pe covorul roșu de la Cannes la doar 16 ani. Adolescenta a participat la celebrul festivalul de film alături de tatăl ei, Danny Moder.

Duo-ul tată-fiică a defilat la Festivalul de Film de la Cannes cu ocazia proiecției thrillerului lui Sean Paul, intitulat "Flag Day", la care Danny a participat pe partea de cinematografie. Astfel, adolescenta a avut parte de prima ei apariție pe covorul roșu și nu a dezamăgit.

Event_

Citește și: "Cea mai frumoasă fată din lume", impecabilă și fără machiaj. Cum arată Thylane Blondeau în costum de baie la 20 de ani

Frumoasă ca mama sa, adolescenta a atras toate privirile, în ciuda faptului că a fost îmbrăcată într-o ținută simplă, formată dintr-o rochie largă cu broderie și pantofi negri, lăcuiți. De asemenea, coafura și machiajul acesteia au fost adecvate pentru o tânără de 16 ani, părul fiind prins într-o coadă de cal, iar chipul lipsit de orice produs de machiaj, cu excepția rimelului de la ochi.

Cannes : Flag Day Red Carpet.

Citește și: Adopția lui Maddox, învăluită în mister. Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt ar fi fost furat din sânul familiei biologice

Julia Roberts și Danny Moder i-au întâmpinat pe Hazel și pe fratele său geamăn, Phinnaeus, în noiembrie 2004. Actrița l-a născut pe fiul lor mai mic Henry trei ani mai târziu. Deși cuplul postează mereu fotografii de familie pe rețelele sociale, aparițiile în public ale copiilor sunt foarte rare, însă a meritat așteptarea, întrucât Hazel a strălucit pe covorul roșu de la Cannes.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri