Kim Kardashian și Kanye West
Divertisment

Kim Kardashian și Kanye West, în 2019/ Foto: Getty Images

Kanye West a avut coronavirus. Kim Kardashian, mărturisiri tulburătoare: ”Îi schimbam așternuturile cu mănuși și mască de protecție!”

Kim Kardashian și soțul ei, Kanye West, au trecut prin momente dificile la începutul pandemiei de coronavirus, întrucât artistul a contractat virusul SARS CoV-2, iar aceasta a fost cea care l-a îngrijit.

Kanye West a fost testat pozitiv pentru coronavirus în luna martie a acestui an, cam în aceeași perioadă în care și Tom Hanks și Rita Wilson erau bolnavi. Kim Kardashian a fost cea care i-a fost alături în momentele dificile și l-a îngrijit, iar acum a vorbit despre momentele dificile prin care au trecut.

Kim Kardashian a devenit miliardară. La ce sumă este estimată acum averea vedetei de reality show

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

”Kanye West a avut coronavirus la început, când nimeni nu prea știa ce se întâmplă.”, a mărturisit Kim Kardashian, potrivit Daily Mail.

”A fost terifiant. Aveam cei patru copii în casă și pe nimeni altcineva care să mă ajute.”, a mai povestit Kim.

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că soțul ei a avut coronavirus în aceeași perioadă cu Tom Hanks și Rita Wilson, cei doi dezvăluind că au contractat virusul în luna martie.

Kanye a mărturisit, însă, în cadrul unui interviu, că l-a avut în februarie. Atunci, el a dezvăluit că a trecut prin momente foarte dificile.

Kim Kardashian și Kanye West

Secretul siluetei ei unice. Cum a ajuns Kim Kardashian să aibă o talie minusculă

Aveam frisoane, tremuram în pat, făceam dușuri fierbinți, mă uitam la videouri care să îmi spună ce să fac să scap”, declara Kanye West.

Kim Kardashian i-a fost, însă, aproape și l-a ajutat să de vindece.

”Am fost nevoit să-i schimb așternuturile, să-l ajut să se dea jos din pat când nu se simțea bine. A fost o adevărată provocare pentru că totul era necunoscut.

”Să-i schimb așternuturile cu mănuși și mască de protecție a fost un moment înfricoșător.”, și-a amintit Kim.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri