Kanye West, prima reacție
Divertisment

Kanye West și Julia Fox / Profimedia Images

Kanye West a făcut publice mesaje trimise de Kim Kardashian. Vedeta i-a mărturisit că se teme pentru siguranța noul ei iubit

Kanye West s-a despărțit de Julia Fox la doar câteva săptămâni de când au fost surprinși pentru prima dată împreună, iar acum rapperul pare să ducă un război cu mama copiilor săi, Kim Kardashian. Aceasta i-a cerut să nu-i mai atace noul partener, iar Kanye a făcut publice mesajele pe rețelele sociale.

”Războiul” dintre Kim Kardashian și Kanye West pare să se adâncească, iar de curând artistul în vârstă de 44 de ani a făcut publice capturi cu mesajele pe care vedeta i le-a trimis acestuia, în care îi cere să nu-l mai pună în pericol pe noul ei partener, pe Pete Davidson.

Prin intermediul acelor mesaje, Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, îi reproșează lui West că a ”creat un mediu periculos și înfricoșător, iar dacă Pete va fi rănit de cineva va fi doar vina lui”. Rapperul i-a răspuns fostei soții la mesajul respectiv și a justificat totul spunând că ”întotdeauna va face tot ce poate pentru a o proteja și pentru a-și proteja familia.”

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Kim Kardashian și-a etalat formele care au făcut-o celebră, în costum de baie. Cum au pozat-o fotoreporterii pe plajă

Rapper-ul a cerut, astfel, ca nimeni să nu îl rănească pe actorul de comedie, “conform cerinţelor nevestei mele”. El a asigurat că va rezolva singur situaţia, conform thesun.co.uk.

De asemenea, Kim Kardashian l-a întrebat de ce nu poate ține mesajele private, iar rapperul a explicat ”pentru că am primit mesaj de la persoana favorită din lume”. Sunt fanul tău numărul unu. De ce nu aș spune și altora.”, a mai explicat el.

Citește și: Kim Kardashian, în blugi rupți și un top cu decupaje și decolteu amețitor. Așa a plecat în Bahamas cu noul ei iubit, Pete Davidson

Totodată, rapperul a publicat şi imagini cu un camion plin cu trandafiri pe care l-a trimis lui Kim, acasă, de Sfântul Valentin şi a subliniat că nu are nimic de împărţit cu fosta soţie şi că vrea să fie din nou împreună cu ea. Ulterior, însă, el și-a șters toate imaginile postate pe contul de socializare, 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kanye West și Julia Fox s-au despărțit

S-a terminat totul pentru Kanye West și Julia Fox, notează Daily Mail. Actrița a fost fotografiată singură în aerorportul LAX, după ce a apreciat o postare de pe Instagram a fostei soții a rapperului american, Kim Kardashian, și a șters toate fotografiile cu acesta. Julia Fox ar fi fost surprinsă cu lacrimi în ochi, la ieșirea din aeroport, mai notează tabloidul britanic.

Se pare că totul a luat sfârșit după ce Kanye, în vârstă de 44 de ani, a distribuit o mulțime de postări pe Instagram în care a declarat că „mi-aș dori ca soția mea să fie cu mine” și a spus că vrea să fie din nou împreună cu familia sa. 

Julia a trimis un semnal clar duminică, apreciind o postare a lui Kim. Aceasta din urmă se ceartă în mod public cu fostul ei soț de săptămâni întregi.

Citește și: Kim Kardashian, acuzată de fani că a abuzat de Photoshop. Imaginile făcute publice au stârnit comentarii acide: ”Ce ciudat arată!”

Julia și Kanye erau împreună din ajunul Anului Nou.

Mai multe surse declarau recent pentru E! News că Julia „nu are energia necesară” să pună mai mult de atât într-o relație cu rapperul. „Julia este în primul rând mamă, iar obligațiile ei familiale și profesionale sunt la New York. I-a spus că vrea ca ea să vină în Los Angeles, dar Julia nu a putut să accepte asta”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?