Kim Kardashian
Divertisment

Kim Kardashian, una dintre cele mai urmărite și admirate vedete din lume. / Foto: Profimedia

Kim Kardashian și-a etalat formele care au făcut-o celebră, în costum de baie. Cum au pozat-o fotoreporterii pe plajă

În ultimii ani, Kim Kardashian s-a apucat tare de sport, mai ales după ce în 2017, în timpul unei vacanțe în Mexic, în presă au apărut imagini cu corpul ei fără filtre și editări. La acea vreme, vedeta de reality show avea picioarele și posteriorul pline de celulită, dar astăzi, lucrurile s-au schimbat radical.

Kim Kardashian a fost protagonista mai multor ședințe foto în diverse costume de baie, în Caraibe, pentru promovarea celei mai noi linii din colecția ei. Deși și-ar putea permite să angajeze cele mai cunoscute modele ale lumii, bruneta știe că imaginea ei vinde mai bine ca a oricui altcuiva.

Kim Kardashian

Citește și: Kim Kardashian, în blugi rupți și un top cu decupaje și decolteu amețitor. Așa a plecat în Bahamas cu noul ei iubit, Pete Davidson

Tocmai de aceea, de câțiva ani, misiunea lui Kim a fost să aibă un corp perfect, motiv pentru care face și acum câte două antrenamente pe zi în sala de sport a reședinței sale, plus o mulțime de alte tratamente și proceduri estetice care o ajută să-și păstreze formele intacte și silueta subțire. De ani buni, aceasta este un ideal pentru femeile care aspiră să arate ca ea. Multe dintre ele recurg chiar și la operații pentru a fi cât mai aproape de imaginea idolului lor.

Kim Kardashian

Pe lângă pozele făcute de "armata" de profesioniști cu care a mers în Caribe, nici fotoreporterii nu au scăpat-o din ochi, în speranța că vor putea prinde cele mai interesante cadre cu faimoasa Kim Kardashian. În albastru, nude sau maro, vedeta a oferit un adevărat show pe plajă, atât în plină zi, cât și noaptea, în lumina lunii. 

Citește și: Kim Kardashian, acuzată de fani că a abuzat de Photoshop. Imaginile făcute publice au stârnit comentarii acide: ”Ce ciudat arată!”

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri