kanye west
Divertisment

Kanye West şi Irina Shayk, Foto: Profimedia

Kanye West a trecut rapid peste divorțul de Kim Kardashian. Artistul a fost surprins într-o escapadă romantică alături de Irina Shayk

Zvonurile unei relații între Kanye West și Irina Shayk, fosta parteneră a lui Bradley Cooper, au fost confirmate zilele trecute, când cei doi s-au întors împreună dintr-o escapadă romantică în Provența, Franța.

Deși Kanye, în vârstă de 44 de ani, a trecut de curând printr-un divorț cu Kim Kardashian, rapperul pare -și fi găsit repede alinarea în brațele modelului rusesc, care este o femeie singură de mai bine de doi ani, de la despărțirea Bradley Cooper.

Conform Daily Mail, cuplul s-ar fi bucurat de o călătorie romantică de trei nopți în Franţa, cu ocazia zilei de naștere a lui Kanye, cazându-se la un un hotel de lux de 600 de acri, numit Villa La Coste. Momentul în care au fost surprinși de paparazzi este atunci când s-au întors cu un avion privat în New Jersey.

Irina Shayk

Citeşte şi: Cea mai sexy din lume în 2021. Teyana Taylor, prima femeie de culoare care ajunge pe locul 1 în Maxim Hot 100

Irina Shayk a fost văzută ieșind prima din avion, într-un trening alb, iar la scurt timp a fost fotografiat și artistul, care a încercat -și ascundă chipul cu haina.

Irina Shayk and Kayne West are Spotted Arriving to a New Jersey Airport After French Vacation.

Franța a fost întotdeauna o destinație favorită pentru vedeta Yeezy, care a petrecut mult timp acolo cu fosta sotie, Kim, după ce a dus-o la Paris când au început să se întâlnească în 2012.

Citeşte şi: Kim Kardashian, în lacrimi după divorțul de Kanye West: ”Mă simt ca o ratată, vreau doar să fiu fericită!”

Deși perechea pare una ciudată, Irina și Kanye nu sunt străini unul de altul, cei doi cunoscându-se de mai bine de zece ani. În 2010, modelul a apărut într-unul din videoclipurile rapper-ului pentru piesa "Power", unde a portretizat rolul unui înger. Iar cu doi ani în urmă, Shayk a făcut parte din grupul de modele care au defilat pentru colecția de haine toamnă/iarnă a lui West, în timpul Săptămânii Modei de la Paris.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Zvonurile relației dintre ei au început luna trecută, când o sursă anonimă a scris pe contul de Instagram DeuxMoi: "Kanye West se întâlnește cu Irina Shayk aka mama fiicei lui Bradley Copper".

Ambele vedete sunt părinți, Kanye West având patru copii cu Kim Kardashian, North, Psalm, Saint și Chicaco, în timp ce Irina Shayk este mama unei fetițe.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri