Kanye West și Bianca Censori
Divertisment

Kanye West și Bianca Censori s-au dat în spectacol pe străzile din Florența. / Foto: Profimedia

Kanye West și partenera lui s-au dat în stambă în Florența. Rapperul a făcut pe fotograful pentru Bianca Censori, în mijlocul mulțimii

Kanye West și "soția" lui, Bianca Censori, s-au dat în spectacol pe străzile din Florența. Aceștia se plimbă de săptămâni bune prin orașele Italiei și de fiecare dată stârnesc rumoare. Oamenii își dau coate, le fac poze și întorc capul după ei. 

De data aceasta, rapperul a satisfăcut curiozitatea tuturor și s-a oprit alături de partenera lui pentru a face o ședință foto ad-hoc. Kanye a făcut pe regizorul de platou și i-a spus brunetei cum să stea și cum să pozeze.

Citește și: Kanye West și “soția” continuă “turneul” aparițiilor bizare în Italia. Au mers desculți la cumpărături și la plimbare

Îmbrăcată într-o ținută super mulată, care nu a lăsat mult loc imaginației, un body strâmt și decoltat, nude, asortat cu dresuri strălucitoare, australianca a intrat în jocul celui care de câteva luni i-a schimbat total viața.

Kanye West și Bianca Censori
Kanye West și Bianca Censori s-au dat în spectacol pe străzile din Florența. / Foto: Profimedia

În schimb, West a fost îmbrăcat tot în negru, cu fața și capul complet acoperite cu un tricou strâns într-o mască. A poziționat-o pe Bianca în fața oamenilor care-și scoseseră telefoanele și gesticulau de zor, iar el a făcut câțiva pași înapoi și a pozat-o minute bune.

Imediat după aceea, Kanye a mers cu Bianca într-un butic cochet, faimos în Florența pentru hainele și accesoriile din piele. 

Citește și: Julia Fox, “regina îndrăznelii”. Fosta iubită a lui Kanye West, într-o pereche de pantaloni cu o talie periculos de joasă

West și Censori au început o relație la începutul acestui an, la câteva luni după ce divorțul lui de Kim Kardashian a fost finalizat. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie privată, însă nu au depus și o cerere pentru un certificat de căsătorie, astfel încât uniunea lor este pusă sub semnul întrebării din punct de vedere al legii. 

 

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri