Kanye West și Bianca Censori
Divertisment

Kanye West și Bianca Censori, în Veneția / Foto: Profimedia

Kanye West și "soția" continuă "turneul" aparițiilor bizare în Italia. Au mers desculți la cumpărături și la plimbare

Kanye West și Bianca Censori, femeia pe care o numește "soția" sa, sunt de ceva vreme într-o vacanță în Italia, ce pare nesfârșită. Au avut tot timpul fotoreporterii pe urmele lor, iar imaginile surprinse de ei au fost catalogate ca cel puțin bizare.

La o zi după ce au fost criticați pentru indecența afișată în timpul unei plimbări cu barca în Veneția, cei doi s-au plimbat desculți în regiunea Toscana, ba au făcut cumpărături și într-un magazin de lux și au stat la o terasă fără pantofi în picioare.

Citește și: Julia Fox, “regina îndrăznelii”. Fosta iubită a lui Kanye West, într-o pereche de pantaloni cu o talie periculos de joasă

Kanye West
Kanye West, desculț la shopping / Foto: Profimedia

Noua muză a rapperului de 46 de ani, Bianca, și-a pus în evidență formele voluptoase, iar toți ochii au fost ațintiți spre decolteu. Într-o rochie mai degrabă transparentă, aceasta a intrat în magazinul care era închis publicului și a stat aproape o oră. Kanye a fost cu ea, dar și câțiva prieteni. După cumpărături, au mers la o terasă. Tot fără pantofi, bineînțeles.

Bianca Censori
Bianca Censori, desculță la shopping / Foto: Profimedia

Din gașca lor, doar Kanye și Bianca au mers desculți pe străzi. Nu este prima dată când sunt surprinși așa prin Italia și nici prima dată când stârnesc rumoare. Hainele transparente, în cazul ei, și cele supradimensionate care-i acoperă și fața, în cazul lui, au fost ținute la ordinea zilei. Bianca, de profesie arhitect, a fost îndelung criticată pentru alegerile ei vestimentare care au lăsat-o mai mult descoperită, italienii fiind de-a dreptul revoltați și contrariați de felul în care s-a afișat pe stradă tânăra de 28 de ani, pe care au acuzat-o de indecență publică.

Censori a apărut în public îmbrăcată în salopete ori topuri mulate, unele transparente, altele de culoarea pielii, care dădeau senzația că nu poartă nimic pe ea.

Potrivit Curții Constituționale din Italia, în astfel de situații se poate aplica o amendă de la 5.000 la 10.000 de euro. Mai mult, orice persoană care se expune indecent într-un loc sau în apropierea unui loc frecventat de minori poate să primească de la patru luni la patru ani închisoare.

Kim Kardashian, îngrijorată de comportamentul fostului soț

Citește și: Kim Kardashian, baie în piscină în miez de noapte și plimbare cu bicicleta, într-un costum de baie minuscul

West și Censori au început o relație la începutul acestui an, la câteva luni după ce divorțul lui de Kim Kardashian a fost finalizat. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie privată, însă nu au depus și o cerere pentru un certificat de căsătorie, astfel încât uniunea lor este pusă sub semnul întrebării din punct de vedere al legii. 

De cealaltă parte, Kim Kardashian, care are patru copii cu Kanye, s-a arătat absolut dezamăgită și îngrijorată de aparițiile recente ale fostului ei soț, au povestit prietenii ei. Aceasta nu știe cum să le explice copiilor comportamentul bizar al tatălui lor.

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri