Kate Beckinsale, răvășitoare la petrecere organizată după decernarea premiilor Oscar 2022
Divertisment

Kate Beckinsale, răvășitoare la petrecere organizată după decernarea premiilor Oscar 2022 / Profimedia Images

Kate Beckinsale, răvășitoare la 49 de ani, într-o rochie super transparentă, cu cristale. Actrița e într-o formă de invidiat

Kate Beckinsale, actrița în vârstă de 49 de ani, a făcut furori la Fashion Trust U.S. Awards, eveniment care s-a desfășurat în Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

În vârstă de 49 de ani, actrița britanică a ales să poarte o rochie lungă, dar transparentă, ce a fost pusă în valoare de aplicațiile din paiete care îi acopereau zonele ”critice”.

Kate Beckinsale, fabuloasă la 49 de ani, într-o rochie transparentă

Citește și: Kate Beckinsale, acuzată de fani că a exagerat cu Photoshop-ul: „La 48 de ani, arăți de 12 ani…cum?”

Cu părul prins într-un coc elegant și cu un machiaj discret, ce a pus accent pe ochi, Kate Beckinsale a fost în centrul atenției.

Kate Beckinsale, fabuloasă la 49 de ani, într-o rochie transparentă

Heidi Klum și Alessandra Ambrosio au fost, de asemenea, prezente la eveniment și au impresionat prin creațiile fabuloase pe care le-au purtat.

Heidi Klum și Alessandra Ambrosio

Citește și: Kate Beckinsale, răvășitoare într-o rochie mulată, cu un decolteu amețitor. La 47 de ani, actrița continuă să arate ca o puștoaică

Kate Beckinsale a avut 22 de kilograme în plus când a fost însărcinată

Actrița din "Underworld" și "Pearl Harbour" a vorbit în trecut și despre presiunea la care sunt supuse femeile de a slăbi rapid după naștere: "Există o ură obsesivă pentru procesele normale prin care trece corpul omenesc. Sarcina schimbă corpul femeii și e perfect normal să se întâmple asta. Ceea ce nu e normal e să arăți ca și cum n-ai fi avut un copil imediat după ce ai născut. Eu am fost uriașă după ce am avut-o pe Lily – m-am îngrășat vreo 22 de kilograme și greutatea suplimentară nu a dispărut până ce nu am încetat s-o alăptez. Am avut noroc că Marea Britanie nu era atât de plină de paparazzi pe atunci", a spus Kate în urmă cu ceva ani.

Citește și: Kate Beckinsale, neschimbata dupa aproape 20 de ani de cariera. Cum a impresionat la cea mai recenta aparitie

Kate Beckinsale vorbește fluent patru limbi

Interesant este că Beckinsale nu este doar frumoasă, ci și foarte deșteaptă. Nu mulți știu că actrița a studiat trei ani Literatură la Oxford și este fluentă în franceză, germană și rusă, pe lângă engleza nativă. Scrie poeme și povestiri, pentru care a luat premii în diferite competiții din Anglia în adolescență, și are răspuns pentru orice întrebare incomodă pe care i-o adresează jurnaliștii.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri