kate beckinsale
Divertisment

Kate Beckinsale, Foto: Profimedia

Kate Beckinsale, răvășitoare într-o rochie mulată, cu un decolteu amețitor. La 47 de ani, actrița continuă să arate ca o puștoaică

Kate Becinskale este o prezență care atrage privirile oriunde ar merge. Fie că este vorba de aparițiile de pe covorul roșu sau pe stradă, actrița reușește să arate mereu ca scoasă din cutie, iar dovada stă și în cea mai recentă apariție a sa.

Actrița, în vârstă de 47 de ani, a fost surprinsă în timp ce sosea la hotelul Ritz-Carlton din New York într-o mașină SUV, neagră. Îmbrăcată într-o rochie lungă, mulată, cu motive florale, Kate Beckinsale a părut cu 20 de ani mai tânără, motiv pentru care nu sunt de mirare întrebările insistente ale fanilor, legate de modul în care vedeta reușește să se întrețină atât de bine.

All eyes are on Kate Beckinsale in NYC!

Citește și: Fiica lui Jude Law, apariție inedită într-un costum de baie decupat. Modelul își continuă vacanța în sudul Franței

De asemenea, umerii goi, îmbrățișați de mânecile bufante, i-au evidențiat decolteul generos, care a constituit elementul principal al rochiei spectaculoase. Ținuta indita a fost accesorizată de o pereche de ochelari cu ramă pătrată, o mască neagră de protecție și o pereche de stiletto roz, ce i-au alungit picioarele.

All eyes are on Kate Beckinsale in NYC!

Kate Beckinsale suștine că nu a apelat la intervenții estetice

Apariția spectaculoasă vine la scurt timp după ce actrița a dezvăluit că nu a apelat niciodată la intervenții estetice de frică să nu se întâmple ceva greșit, care ar putea să-i afecteze chipul.

Citește și: Irina Shayk, secretele frumuseții sale de revistă. Rusoiaca arată superb și fără pic de machiaj

Într-un interviu pentru The Sunday Times, Kate a mărturisit că vocea mamei ei i-ar suna în cap tot timpul dacă s-ar întâmpla ceva rău: „Ți-am spus eu!”. Beckinsale a admis, însă, că e frustrant că toată lumea crede că a trecut prin bisturiul chirurgului datorită look-ului ei mereu fresh”.

„Nu mi-am făcut nicio operație! Nu sunt împotriva lor. Dar mă deranjează când toată lumea presupune că am operații estetice, când nici vorbă de așa ceva. Mi-e frică să nu-mi paralizeze fața. Vocea mamei mele răsună în capul meu foarte tare, de multe ori. Mama nu-și face nici măcar tratamente faciale, e suspicioasă când vine vorba de așa ceva, și arată uimitor, radiază la vârsta ei. Știu că dacă aș apela la Botox, aș fi cea cu ochiul căzut și mama mea ar spune: 'Ți-am spus eu! Vezi? Nu ar fi trebuit să faci asta niciodată'.”

Totodată, actrița a mărturisit că speră să arate la fel de bine că mama sa atunci and vă avea 74 de ani. Și la cum decurg lucrurile, Kate are toate șansele întrucât pare să întinerească pe zi ce trece.

Etichete: tinuta , kate beckinsale

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri