30th Annual Producers Guild Awards - Arrivals
Divertisment

Kate Beckinsale, Producers Guild Awards, Beverly Hilton Hotel, 2019, California. Getty Images)

Kate Beckinsale spune că nu are nicio operație estetică: „Mi-e frică să nu-mi paralizeze fața!”

Kate Beckinsale a dezvăluit că nu are nicio operație estetică și că speră să arăte la fel de bine ca mama ei atunci când va avea 74 de ani. Deși nu este total împotriva intervențiilor chirurgicale estetice, actrița în vârstă de 47 de ani se teme foarte tare să nu se întâmple ceva greșit în timpul unei astfel de proceduri.

Într-un interviu pentru The Sunday Times, Kate a mărturisit că vocea mamei ei i-ar suna în cap tot timpul dacă s-ar întâmpla ceva rău: „Ți-am spus eu!”. Beckinsale a admis însă că e frustrant că toată lumea crede că a trecut prin bisturiul chirurgului datorită look-ului ei mereu fresh”.

„Nu mi-am făcut nicio operație! Nu sunt împotriva lor. Dar mă deranjează când toată lumea presupune că am operații estetice, când nici vorbă de așa ceva. Mi-e frică să nu-mi paralizeze fața. Vocea mamei mele răsună în capul meu foarte tare, de multe ori. Mama nu-și face nici măcar tratamente faciale, e suspicioasă când vine vorba de așa ceva, și arată uimitor, radiază la vârsta ei. Știu că dacă aș apela la Botox, aș fi cea cu ochiul căzut și mama mea ar spune: 'Ți-am spus eu! Vezi? Nu ar fi trebuit să faci asta niciodată'.”

Mama lui Kate este actrița Judy Loe, văduva starului din „Rising Damp”. Richard Beckinsale a murit în 1979, în urma unui atac de cord, la doar 31 de ani.

Întrebată dacă nu se teme de procesul de îmbătrânire, Kate a spus că nu este îngrijorată, întrucât familia ei pare să aibă gene bune și toți arată mult mai bine comparativ cu vârsta din buletin.

Kate a mai povestit că se antrenează de 5-6 ori pe săptămână pentru a se menține în formă. 

În plus, a mărturisit că nu o mai interesează ce cred oamenii din industria filmului despre cum arată.

Vezi și:

Adele, apariție rară în public. Artista a atras toate privirile la un meci de baschet

 

Etichete: kate beckinsale

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri