Adele
Divertisment

Adele Foto: Profimedia

Adele, apariție rară în public. Artista a atras toate privirile la un meci de baschet

După ce s-a ținut departe de lumina reflectoarelor, pentru o perioadă destul de îndelungată, Adele a făcut o apariție publică la un meci de baschet din Arizona.

Cântăreața castigătoare a premiului Grammy, în vârstă de 33 de ani, a participat sâmbătă seara la finala meciului de baschet NBA din Phoenix, ce s-a desfășurat între echipele Phoenix Suns și Milwaukee Bucks. Pentru meciul important, Adele a purtat o ținută în culori închise, formată dintr-o haina lungă cu animal print, un top negru, o pereche de colanți și o pereche de sandale cu toc. De asemenea, artista a accesorizat look-ul cu brățări și inele aurii la mână, iar părul blond și l-a lăsat desprins.

adele (9)
Adele la finala NBA

Citește și: Cher, fericită și relaxată în vacanța din Portofino. Diva de 75 de ani arată spectaculos în colanți

Atentă la joc, autoarea hitului "Hello" a fost fotografiată în timp ce flutura o eșarfă portocalie și aplauda echipa de baschet Phoenix Suns, deși în final au pierdut în față celor de la Bucks.

adele (11)
Adele la finala NBA

Citește și: Blake Lively jonglează perfect cu viața de mămică. Actrița s-a descurcat de minune cu toate cele trei fetițe, la plimbare în New York

Printre celebritățile care s-au numărat la marele joc s-au numărat și LeBron James, Lil Wayne și Vanessa Hudgens, care a cântat imnul național. Adele s-a așezat alături de de Rich Paul, agentul sportivului LeBron, ceea ce a iscat o serie de zvonuri cum cei doi ar forma un cuplu, iar ieșirea ar fi fost prima lor apariție oficială în public.

adele (7)
Adele la finala NBA

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri