Kate Hudson
Divertisment

Kate Hudson le-a arătat fanilor ce face pentru a se menține în formă / Getty Images

Kate Hudson, secretele siluetei ei. Ce face actrița pentru a-și recăpăta silueta după cea de-a treia sarcină

Au trecut doar câteva zile de când actrița Kate Hudson a fost surprinsă pe plaja din Grecia, unde a impresionat cu o siluetă perfectă chiar și după trei nașteri, iar acum le-a arătat fanilor ce face pentru a se menține în formă.

Kate Hudson, fiica lui Goldie Hawn și a lui Kurt Russell, a mărturisit că a fost o adevărată provocare să-și recapete silueta după cea de-a treia sarcină.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La doi ani de când a născut al treilea copil, o fetiță pe nume Rani Rose, care acum are doi ani, Kate Hudson a mărturisit că i-a fost foarte greu să-și recapete silueta. Acum, însă, ea a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă, mărturisind că face sport cu antrenorul ei personal Brian Nyugen, cunoscut sub numele de Dragon Mater.

Citește și: Cum arată Kate Hudson în costum de baie când e surprinsă de paparazzi. Actrița e în vacanță în Grecia cu toată familia

Mândră de eforturile ei, Kate Hudson s-a filmat în timpul unui antrenament, iar apoi a făcut publice imaginile pe rețelele sociale.

”Corpul meu s-a recuperat relativ repede după sarcini. Alimentația reprezintă 80 la sută din proces, însă mi-am dat seama că nu funcționează totul așa cum mi-aș dori și am început să fac sport.” a mărturisit actrița, în timpul antremanentului.

Citește și: La 47 de ani arată ca la 20. Kate Beckinsale, răvășitoare într-o rochie mulată cu mâneci bufante

Kate Hudson arată senzațional și în pozele surprinse de paparazzi

Dacă pe Instagram poate pune filtre și își poate edita imaginile, pozele de paparazzi o arată cum este în realitate. "Oamenii mă întreabă cum îmi găsesc motivația pentru a fi în formă. Asta știu să fac, așa am fost crescută. Am în cap ideea că a îmi onora și lucra corpul este un dar, așa că nu îl iau de bun. Îmi place să fiu în mișcare, îmi place când văd rezultate", povestea Kate Hudson recent.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri