Sir David Attenborough meets Prince William and family, London, UK- 24 Sep 2020
Divertisment

Ducii de Cambridge, prințul George, prințesa Charlotte, prințul Louis, Sir David Attenborough, la Kensington Palace. Profimedia

Kate Middleton a dezvăluit care este cea mai mare pasiune a prințului Louis. Ducesa îl drescrie pe mezinul familiei drept „kamikaze”

Kate Middleton a dezvăluit care sunt hobby-urile copiilor săi, atunci când s-a alăturat unei sesiuni de antrenament de rugby pe stadionul Twickenham. Prințul Louis are o mare pasiune pentru acest sport.

În timpul unei discuții cu echipa feminină a Angliei, ducesa le-a povestit cum George, în vârstă de opt ani, joacă rugby cu fetele și băieții de la școala lui, Thomas's Battersea, adăugând că „acum că există o mișcare către sportul mixt, fetele nu joacă doar netball, ci și alte sporturi precum rugby, ceea ce este grozav.”

Vorbind despre entuziasmul copiilor ei pentru rugby, ducesa a dezvăluit că și fiul ei mai mic, prințul Louis, în vârstă de trei ani, este pasionat de acest sport. „Toți se bucură, Louis este kamikaze, ne facem griji când va crește, va fi în mijlocul tuturor”. 

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Obiceiul pe care prințesa Charlotte l-a împrumutat de la mama ei, Kate Middleton

În timpul ieșirii sale sportive de miercuri, Kate s-a alăturat echipelor masculine și feminine pentru niște exerciții de antrenament pe teren și la un moment dat a fost ridicată în aer pentru a prinde mingea în timpul unui lineout. Ducesei, care este un fan rugby încă din copilărie, i-a fost acordat de curând patronajul  Rugby Football Union și Rugby Football League, ea preluând rolurile de la cumnatul ei, prințul Harry. 

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

La începutul acestei luni, prințul George a fost de asemenea văzut jucând fotbal pentru echipa școlii sale, cu tatăl său prințul William încurajând de pe margine. 

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Ce reguli trebuie să respecte prințul George, la doar opt ani

Prințul William a făcut o mărturisire despre modul în care el și Kate Middleton își cresc cei trei copii. În timpul întâlnirii cu designerul de jocuri, Harry Petch, de la sediul BAFTA din Londra, nepotul Reginei a declarat că el și soția sa „adaptează timpul pe care prințul George îl petrece în fața calculatorului”. 

Harry Petch, care a primit sprijin prin programul Young Game Designers (YGD) al BAFTA, și-a prezentat jocul său de captare a carbonului numit „Net Carbon”, care a fost dezvăluit la Cop26 din Glasgow anul trecut. Preluând controalele, prințul William a dezvăluit că fiul lui, George, în vârstă de opt ani, iubește „în special” jocurile pe calculator. Dar el a spus că încearcă să „regleze timpul petrecut în fața ecranelor” acasă. El a adăugat: „Îmi place să facă asa pentru școală, este o modalitate grozavă de a-i învăța pe copii”. 

Citește și: Trucul folosit la Palatul Kensington pentru a le oferi intimitate ducilor de Cambridge, dezvăluit de o tânără pe TikTok

Declarațiile vin după ce Ducele a lansat Fondul de burse BAFTA Prince William, care se adresează persoanelor talentate care din motive financiare nu ar putea, altfel, să urmeze o carieră în domeniul media și IT. William, care este președintele BAFTA din 2010, a declarat: „Sunt extrem de mândru de angajamentul continuu al BAFTA de a ne asigura că tinerelor talente din toate categoriile sociale li se oferă toate oportunitățile posibile de a construi și dezvolta cariere de succes în industriile de film, jocuri și televiziune”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?